icon

Ako riešiť vajíčka vší u 9-ročnej dcéry?

miriam7979
30. júl 2025

Ahoojte prosim vas dcerka od niekde chytila vsi síce nerozumiem tomu odkial ale dobre 🫣vsi sme sa zbavili za 2 dni ale stale jej nachádzam vajíčka do 10 ks vzdy každé rano ale nechapem tomu lebo pozerám jej vzdy 2x denne vlasky prečesávam vecer nema nic čistú hlavu a rano pár vajíčok …neni šanca ze uz ma vsu co by robila vajíčka ale nejde mi do hlavy ze vecer nema a rano jej nájdem pár ..ako to je prosim vas tie vajíčka sa este dlho nachádzajú alebo ako to je ? A este jej mam prať každé rano postelne prádlo ci uz sa netreba báť? 🙏🏼🫣lebo uz som na nervy

marcellka32
30. júl 2025

Žehliť vlasy žehličkou na vlasy

anjelicek26
30. júl 2025

Tak niekde v posteli, vsetko oprat na 60 aspon a plysaky smer mrazak, co sa neda oprat...

glade22
30. júl 2025

Keď nachádzaš stále nové živé vajíčka (teda že puknu, keď ich stlačíš medzi nechtami), tak tam tá vša niekde bude.

chrobak7
30. júl 2025

@miriam7979 Tak keď sa objavujú nové hnidy, tak logicky ste sa vší ešte nezbavili. Treba znovu aplikovať prípravok proti všiam.

senta_sofia
30. júl 2025

@miriam7979 vajicka nieco kladie, takze treba pozriet poriadne postel, plysaky, hrebene, gumicky, sponky

simsalabim
30. júl 2025

Vsi treba nicit 4 tyzdne, pripravok aplikovat vzdy po tyzdni - vzhladom na zivotny cyklus vsi. Po 1 aplikacii sa vsi zbavis tazko.

miriam7979
autor
30. júl 2025

Robíme vsetko možné neni šanca ze vsa je niekde a periem každé rano vsetko …jedine ze som prehliadla tie vajíčka lebo dcerka ma dlhé tmavé vlasy …

reela
30. júl 2025

@miriam7979 ale blud, ze nie je mozne... fakty: ostali tam vsi, ktora nakladli vajicka... nemusela si si ich vsimnut, ked dospela vos ma 2mm a este dcerka ma cierne vlasy... proste musite este robit cez sampon kury

dajanah
30. júl 2025
@miriam7979

Robíme vsetko možné neni šanca ze vsa je niekde a periem každé rano vsetko …jedine ze som prehliadla tie vajíčka lebo dcerka ma dlhé tmavé vlasy …

@miriam7979 nam najviac pomohol taky ten elektricky hreben na vsi a niekolko krat denne vycesvat. Ono ked to detekuje vos tak ju to zabije a ked to prejdes niekolko krat denne kazdy den tak nie je mozne ze nejaka prezije 🙂

bukrisek
31. júl 2025

@dajanah možem sa opýtať aký je to hreben? kde ste kupili? dakujem

sweet20
31. júl 2025
@bukrisek

@bukrisek vsade mozne to maju

sweet20
31. júl 2025
@bukrisek

@bukrisek v elektro obchodoch, aj v niektorej lekarni, v zdravotnych obchodoch atd

bukrisek
31. júl 2025
@sweet20

@bukrisek v elektro obchodoch, aj v niektorej lekarni, v zdravotnych obchodoch atd

@sweet20 no lebo ten co ste poslali som kupila a je to uplne na prd malej to vobec vlasy necesalo iba sklbalo nedalo sa s tym nic robit tak som myslela ci mate iny: dakujem

sweet20
31. júl 2025
@bukrisek

@sweet20 no lebo ten co ste poslali som kupila a je to uplne na prd malej to vobec vlasy necesalo iba sklbalo nedalo sa s tym nic robit tak som myslela ci mate iny: dakujem

@bukrisek my sme doma mali nejaky z nayky... ale ich je kopec.. ja mam huste vlasy a davnejsie sme tiez doma mali a pomohlo to aj so samponmi.. trochu ma to krakalo ale tak vydrzala som