Ako riešiť vajíčka vší u 9-ročnej dcéry?
Ahoojte prosim vas dcerka od niekde chytila vsi síce nerozumiem tomu odkial ale dobre 🫣vsi sme sa zbavili za 2 dni ale stale jej nachádzam vajíčka do 10 ks vzdy každé rano ale nechapem tomu lebo pozerám jej vzdy 2x denne vlasky prečesávam vecer nema nic čistú hlavu a rano pár vajíčok …neni šanca ze uz ma vsu co by robila vajíčka ale nejde mi do hlavy ze vecer nema a rano jej nájdem pár ..ako to je prosim vas tie vajíčka sa este dlho nachádzajú alebo ako to je ? A este jej mam prať každé rano postelne prádlo ci uz sa netreba báť? 🙏🏼🫣lebo uz som na nervy
Tak niekde v posteli, vsetko oprat na 60 aspon a plysaky smer mrazak, co sa neda oprat...
Keď nachádzaš stále nové živé vajíčka (teda že puknu, keď ich stlačíš medzi nechtami), tak tam tá vša niekde bude.
@miriam7979 Tak keď sa objavujú nové hnidy, tak logicky ste sa vší ešte nezbavili. Treba znovu aplikovať prípravok proti všiam.
@miriam7979 vajicka nieco kladie, takze treba pozriet poriadne postel, plysaky, hrebene, gumicky, sponky
Vsi treba nicit 4 tyzdne, pripravok aplikovat vzdy po tyzdni - vzhladom na zivotny cyklus vsi. Po 1 aplikacii sa vsi zbavis tazko.
Robíme vsetko možné neni šanca ze vsa je niekde a periem každé rano vsetko …jedine ze som prehliadla tie vajíčka lebo dcerka ma dlhé tmavé vlasy …
@miriam7979 ale blud, ze nie je mozne... fakty: ostali tam vsi, ktora nakladli vajicka... nemusela si si ich vsimnut, ked dospela vos ma 2mm a este dcerka ma cierne vlasy... proste musite este robit cez sampon kury
Robíme vsetko možné neni šanca ze vsa je niekde a periem každé rano vsetko …jedine ze som prehliadla tie vajíčka lebo dcerka ma dlhé tmavé vlasy …
@miriam7979 nam najviac pomohol taky ten elektricky hreben na vsi a niekolko krat denne vycesvat. Ono ked to detekuje vos tak ju to zabije a ked to prejdes niekolko krat denne kazdy den tak nie je mozne ze nejaka prezije 🙂
@sweet20 no lebo ten co ste poslali som kupila a je to uplne na prd malej to vobec vlasy necesalo iba sklbalo nedalo sa s tym nic robit tak som myslela ci mate iny: dakujem
@bukrisek my sme doma mali nejaky z nayky... ale ich je kopec.. ja mam huste vlasy a davnejsie sme tiez doma mali a pomohlo to aj so samponmi.. trochu ma to krakalo ale tak vydrzala som

Žehliť vlasy žehličkou na vlasy