icon

Ako riešiť virózu u 4-ročného dieťaťa?

1. jan 2025

Ahojte syn 4 ročný včera išiel neskoro spať v podstate o pol 12. V noci prišiel 3x za nami s takým grganim akoby ho napínalo ale nič. Brala som že je nevyspany vstával o 7. Na obed sa sťažoval na brucho ale poobede sa vykašľal tak aj to som brala že ok bude lepšie a večer teraz o ôsmej zaspal a o 5 minút na mňa kričal že sa povracal. Chvíľu na to vracal zas a po 15 minút zas riadne. Najhoršie že berie lieky na epilepsiu. Pred spaním ešte raz povedal že ho boli hrdlo dala som mu nurofen a stoptusin lebo aj pokasliaval. Ale som v strese viem že isto bude vracať celú noc neviem čo mu dať on asi ani kinedril nemôže skrz keppru na epilepsiu. Teplotu asi nemá ale mám stres je teraz nejaká viróza či sa mám báť niečoho ja už neviem už si prežil všeličo

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
1. jan 2025

@lonely66 no ani zaspať nemôže čo ho stále napína pritom čelo má studené lebo vedia aj pri teplote vracať neviem či teda na neho niečo lezie a stupne mu neskôr teplota ale som z toho na nervy...toto je ako naschvál celý deň bol relatívne v pohode ja už som sa tak tešila na večer čo som nevyspana po silvestri a bum zákon schvalnosti teraz ani nezaspím najhoršie že ma tu epilepsiu vtedy končíme s vracaním v nemocnici

autor
1. jan 2025

Z nevyspania by asi toľko nevracal že

midori123
1. jan 2025

Autorka, vitaj v klube☹️
Moja od vtedy čo vstala, tak zvracia. Už som z toho na nervy, pretože už ani nemá čo a stále jej je zle. Volala som na pohotovosť, tak vraj polovičku kinedrylu jej mám dať. Ona dala malú lyžičku coca coly a vyvrátila snáď za pohár:(((
Teplotu má 37,5, tak neviem či to bude len grcačková viróza, alebo sa rozbieha niečo iné.

autor
1. jan 2025

@midori123 no teda môj má úplne studené čelo a jemu kinedryl dať nemôžem skrz ten sirup na epilepsiu by sa to nemalo tak som zvedavá aká bude noc...pritom na nič sa teraz nesťažuje ja neviem čo to má

midori123
1. jan 2025

Mne malá furt plače, že jej je zle…
Už vidím, že ťahám nočnú, lebo som sama, keďže muž je na nočnej v robote

autor
1. jan 2025

@midori123 tak držím palce nech máte dobrú noc mne konečne zaspal som zvedavá dokedy

midori123
1. jan 2025

Ďakujem, aj vám prajem čo najlepšiu noc bez problémov 😊

autor
1. jan 2025

@midori123 ďakujem 🙂

zuzanaete
1. jan 2025

U nas presne to iste. Poobede syn zacal, ze ho boli brucho, k veceru zacal vracat. Stale ma silne bolesti/krce. Vracal uz asi 5x a uz nema ani co. Dufam, ze sa mu to zajtra ukludni. A cakam, kto z rodiny bude pokracovat. Drzime si palce

midori123
1. jan 2025

@zuzanaete moja je ešte stále hore, ani spať sa jej chúďatku môjmu nedá☹️

autor
2. jan 2025

@zuzanaete
@midori123 no môj už prespal celú noc a aj doteraz vyzerá akoby mu nič nebolo zajtra som s ním chcela na očkovanie a teraz neviem či môže

midori123
2. jan 2025

Ja by som asi to očiovanie odložila

zuzanaete
2. jan 2025

Nasho este cez obed chytili krce, ale uz nevracal. Teraz je uz plny zivota.
Ockovanie by som zajtra nedavala. Telo je unavene. Netreba ho oslabit este ockovanim.