icon

Je u vášho dieťaťa domáca liečba virózy účinná?

18. apr 2025

Ahojte prosím myslíte že ide o virózu lebo ja vždy ako prvé pri bolesti brucha stresujem so zápalom slepého čreva 🙈

Syn má 4 roky z nedele na pondelok v noci vracal hádam aj 20x ráno išiel k lekárovi ten ale neurobil ani výter ani nič len mu pichol apaurin dal nám nejaké dva čipky na doma proti vracabiu ktoré som ale ani nepoužila keďže už nevracal a kázal kúpil floraliv. V podstate od toho pondelka do stredy synovi akoby nič nebolo ale od včera sa sťažuje na brucho a aj riedko kaká. Dala som mu práve tasectan keďže nič iné doma nemám plus teda ten floraliv dám. Myslíte že ide iba o virózu? Od 5 je hore vraj ho zobudilo brucho ale on tak bežne vstáva teraz len leží že mu je zima ale teda isto je nevyspany on hrozne malo spava. Inak sa najedol a keď zrovna nemá kŕče sa hrá a vyzerá ako by ku nič nebolo. Čo myslíte je to viróza?

barka1
•
18. apr 2025

Držal dietu? Ta je dolezita, než sa trávenie da po viroze do poriadku.
Však mu skus postlacat brucho, aby si vylucila slepák.

autor
•
18. apr 2025

@barka1 no snažila som sa dva dni tak dietnejsie aj keď ako naschvál kdesi vyhrabal čokoládu a zjedol nie celú ale mal z nej. No pri stlačení najskôr strašné aukal a potom sa smial neviem on mi to asi sťažuje naschvál 🙈

marianarem
•
18. apr 2025

Presne, dietna chyba po viroze moze sposobit akoby navrat. Mojmu sa to stalo, ked mu manzel navaril tarhonu. Ta by sama o sebe nevadila, ale manzel ju akosi nedovaril a syn az dodatocne povedal, ze bola trvrda. Jeho travenie si s tym neporadilo a isla von, tiez uz po tom, co vyzeral je je ok.