Ako riešiť vyrážky u dcérky?
@veronikaszabova Fuu to neviem ja som to v život nemala neviem ani ako to vyzerá
Ak si to v zivote nemala tak odporucam nastudovat si ako to vyzera a hlavne co robit a nerobit, lebo to caka v tom pripade aj teba. Hoci skor si myslim, ze o tom len nevies, kedze je to bezna detska choroba, bolo by dobre overit ci u rodica alebo v zdravotnej karte, ci si ich mala alebo nie. Najdi si fotky na internete. Ak su to kiahne, co mozu a nemusia byt (ale podla mne je to dost pravdepodobne) , tak sa ich postupne vyhodi viac, z pupacikov budu pluzgieriky naplnene tekutinou (neprepichovat!), moze byt aj horucka.
Ziadne jebaky u deti nevytlacat!!! Co to je preboha za radu, keby to hned aj bola obycajna vyrazka (co by sa asi tazko vyhodila na roznych miestach naraz).
@marika987 ak sa naleje tekutinou tak kiahne..pribudnu dalsie. Ak je to skor tvrdsie mozu byt molusky. Uvidis ci budu pribudat
Ďakujem vám pekne za odpoveďe no počkaj do zajtra a ráno pôjdem k doktorovi čo na to povie on
No tak pozor, ak su to kiahne tak k lekarovi nechod! Zavolaj zajtra ak si nebudes ista a porad sa telefonicky, ist s kiahnami medzi deti a babatka do cakarne naozaj nie je vhodne. Takze ak bude pupakov viac a budu z nich vodove pluzgiere (to urcite zvladnes identifikovat), tak nikam nechodit a pediatrovi len zavolat (on pripadne povie ci a kedy prist).
Ahojte baby zatiaľ nepripúdla ani jedna nová tak neviem či to môžu byť kiahne poslala som fotky doktorovi zatiaľ neodpisuje tak uvidíme

@marika987 kiahne?