Ako riešite, keď máte všetky deti choré?
Ahojte,
prepáčte možno za jednoduchú otázku, ale ako to riešite, keď máte všetky deti choré naraz? Ja som minule zistila, že napriek snahe som úplne zabudla podávať Pamycon a úplne som bola na seba naštvatá! Mám syna, 6 rokov a dcérku 4 roky, do toho bol chorý aj pes ... a ja som bola zrazu v kolotoči kvapiek, antibiotik, liekov na teplotu, na ušká... no proste des. Antibiotiká si dávam do budíkov, lieky na teplotu si píšem do kalendára, aj s teplotou nech viem... ešte aj kvapky do ušiek som ustála (rovno psovi, aj dcérke 🙂)... do toho samozrejme práca z domu, varenie, upratovanie, proste však viete... A keď som už mala pocit, že ako to dobre dávam, tak som zrazu zistila, že ten nešťastný Pamycon stojí v chladničke... Dajte prosim nejake tipy!
Dakujem,
masacka
Ja mam sice 1 dieta ale uz si na vsetko davam budik. Cize ked mala naposledy zapal pluc mi telefon zvonil kazde dve hodiny pomaly 🙈 inak by som na polovicu zabudla
Ja som si písala na krabičky od antibiotík mena svojích detí, a vždy keď som otvorila chladničku tak mi to pripomenulo čo kedy koľko a komu :D tiež mám dve deti de a sa to zvládnuť d pamyconom sme to riešili v rovnakom čase obidvom naraz
Ahojte, dakujem moc 🙂 ja viem, ze to nie su tazke problemy... len som chcela vediet ako na to, lebo som fakt bola na seba nahnevana, ze takto zabudnem :( je fakt, ze moc chori nebyvame, tak to nemam tak zazite...
Mam dve deticky, zvycajne to dostanu obaja naraz, tak si lieky vylozim na viditelne miesto - policka v kuchyni - a vzdy ked tam pridem si pripomeniem, ze tam su lieky pre deti. Antibiotika tiez na viditelne miesto v chladnicke 🙂
@masacka ale vies, ze na ten nestastny pamycon vzdy aj ja zabudnem ? Neviem cim to je, ostatne si ustrazim a nezabudnem dat ale tento jeden nie 🙂 potom si zrazu spomeniem, ze som ho zabudla pouzit.
Napisat na papier o kolkej komu co podat v ktore dni.dat to niekde kde to budes vidiet.

nato si zvykneš...ja som si napísala na papier meno dieťaťa, aké lieky má brať a ako často.....a sledovala to....týždeň vydržíš....
to sú ešte problémy "ľahšieho charaktéru"... 😉