Ako rýchlo zaberie Uniflox na zápal ucha u detí?
Ako rychlo Vasim detom zabral pri liecbe zapalu ucha? Crp 5, dostal teda len uniflox, bolesti ma riadne, silno place, pravidelne podavam nurofen.
Vopred dakujem za info
@basulaak ja som dala raz dvakrát za den a uz sa nesťažovala na uško 6r dva týždne pri silnej chrípke a v lete na dovolenke.to.iste dala som jej doobedu a a vecer pred spankom a uz sa nesťažovala
@danielahamar na pohotovosti nam urobili crp a dali nam uniflox.
@zuzkaa1991 aha ok dakujem. U nasho to prislo po 5dnoch soplov ale z hodiny na hodinu nahle. Najprv len boli ma usko a o hodinu uz plac slzy. Dakujem
@basulaak ano je to so soplov netečie mu hnis z uska?treba ist na krcne alebo ak mate doma momestasone sprej alebo nasonex sprej do nosa tp davat moja nepocula na usko takze opat jej striekam mesiac ten sprej aby uvoľnilo sa jej usko to sa nam.stalp v septembri a odporučili orl taky postup takze.som opat nasadila jej
@zuzkaa1991 niee ziadny hnis. Mne pride ze ked sme to skoro podchytili tak snad ten uniflox postaci. Uvidime o par dni. Kazdopadne dakujem.
Videl to ucho lekar? A kedy? Stav sa vyvija...Chodte na orl pohotovost zrejme treba urobit paracentezu a vypustit hnis spoza bubienka.hned sa mu uľavi
@basulaak uvidite zajtra ak budu bolesti urcite treba ist k lekárovi
@basulaak chodte na usne,ak je to po chorobe tak Uniflox nestaci.dcera takto prestala po zapale dutin pocut na obe usi!pocula ako by bola pod vodou,uska velmi boleli.dostala sprej Nasonex,Mometasone a sirup Aerius.
@simona92101 a na usne treba vymenny listok od pediatra asi ze? Ok ved sa spytam lekarky. Maly uz 3 hodiny spi bez zobudenia.
Odlozim tu odpoved pre maminu co by v buducnosti hladala odpoved. Staci jedna noc kvapkania unifloxu. Syn sa rano zobudil vysmiaty bez bolesti. Pokracujeme v liecbe 5 dni, objednany na kontrolu k pedi. 👍

Bol na ORL? Ak nie a plače ozaj veľmi išla by som na pohotovosť.