icon

Ako rýchlo zaberie Uniflox na zápal ucha u detí?

basulaak
17. feb 2025

Ako rychlo Vasim detom zabral pri liecbe zapalu ucha? Crp 5, dostal teda len uniflox, bolesti ma riadne, silno place, pravidelne podavam nurofen.
Vopred dakujem za info

danielahamar
17. feb 2025

Bol na ORL? Ak nie a plače ozaj veľmi išla by som na pohotovosť.

zuzkaa1991
17. feb 2025

@basulaak ja som dala raz dvakrát za den a uz sa nesťažovala na uško 6r dva týždne pri silnej chrípke a v lete na dovolenke.to.iste dala som jej doobedu a a vecer pred spankom a uz sa nesťažovala

basulaak
autor
17. feb 2025

@danielahamar na pohotovosti nam urobili crp a dali nam uniflox.

basulaak
autor
17. feb 2025

@zuzkaa1991 aha ok dakujem. U nasho to prislo po 5dnoch soplov ale z hodiny na hodinu nahle. Najprv len boli ma usko a o hodinu uz plac slzy. Dakujem

zuzkaa1991
17. feb 2025

@basulaak ano je to so soplov netečie mu hnis z uska?treba ist na krcne alebo ak mate doma momestasone sprej alebo nasonex sprej do nosa tp davat moja nepocula na usko takze opat jej striekam mesiac ten sprej aby uvoľnilo sa jej usko to sa nam.stalp v septembri a odporučili orl taky postup takze.som opat nasadila jej

basulaak
autor
17. feb 2025

@zuzkaa1991 niee ziadny hnis. Mne pride ze ked sme to skoro podchytili tak snad ten uniflox postaci. Uvidime o par dni. Kazdopadne dakujem.

janinah
17. feb 2025

Videl to ucho lekar? A kedy? Stav sa vyvija...Chodte na orl pohotovost zrejme treba urobit paracentezu a vypustit hnis spoza bubienka.hned sa mu uľavi

zuzkaa1991
17. feb 2025

@basulaak uvidite zajtra ak budu bolesti urcite treba ist k lekárovi

simona92101
17. feb 2025

@basulaak chodte na usne,ak je to po chorobe tak Uniflox nestaci.dcera takto prestala po zapale dutin pocut na obe usi!pocula ako by bola pod vodou,uska velmi boleli.dostala sprej Nasonex,Mometasone a sirup Aerius.

basulaak
autor
17. feb 2025

@janinah dnes. O 17tej. Pozrela mu aj do ucha dnu na detskej pohotovosti.

basulaak
autor
17. feb 2025

@simona92101 a na usne treba vymenny listok od pediatra asi ze? Ok ved sa spytam lekarky. Maly uz 3 hodiny spi bez zobudenia.

basulaak
autor
18. feb 2025

Odlozim tu odpoved pre maminu co by v buducnosti hladala odpoved. Staci jedna noc kvapkania unifloxu. Syn sa rano zobudil vysmiaty bez bolesti. Pokracujeme v liecbe 5 dni, objednany na kontrolu k pedi. 👍