Ako sa efektívne zbaviť mrle a hlistov?
Ahojte,
prosim vas pekne ako ste sa zbavili tejto pliagy?? Vo stvrtok som dvojročnemu na konecniku našla cervika. Mrvil sa, mal asi 4-5 mm, tenky biely. Skoro ma slak trafil 🤯
Aby nuda nebola, na druhy den sme boli hospitalizovani s dalsim dietatom koli norovirom. Hned som povedala aj o naleze toho cervika, odobrali malej vzorky stolice. Vysledky este nemame.
Prosim vas ako sa najefektivnejsie zbavit vajicok? Budem vsetko orat ale mame tych veci velmi vela. Dakujem za vsetky dobre rady, este sme takuto pliagu doma nemali😵💫.
@anonym_autor my sme po vermoxe mali uz pokoj
@anonym_autor zo vzoriek nenájdu vajíčka mrle. Títo doktori sú uplni amatéri... alebo jednoducho nechcu. Nič, celá rodina vermox. V opakovaných dávkach. Držím palce, niekto z toho robí akože bežnú vec no je ťažké sa niekdy toho zbaviť.
@anonym_autor zo vzoriek nenájdu vajíčka mrle. Títo doktori sú uplni amatéri... alebo jednoducho nechcu. Nič, celá rodina vermox. V opakovaných dávkach. Držím palce, niekto z toho robí akože bežnú vec no je ťažké sa niekdy toho zbaviť.
@zdenka11081983
veď prave. Maly má 2 roky a ruky mu zviazat nemozem. Strka ruky do plienky, len chodim a umyvam. Ale nie som mu stake za zadkom. Ked pomyslin, kde vsade tie vajcia rozvlaxul, he mi do placu. Doktorka povedala, ze hlavne he ruky umyvat, no poxhybujem, ze to stačí 😭
@zdenka11081983
veď prave. Maly má 2 roky a ruky mu zviazat nemozem. Strka ruky do plienky, len chodim a umyvam. Ale nie som mu stake za zadkom. Ked pomyslin, kde vsade tie vajcia rozvlaxul, he mi do placu. Doktorka povedala, ze hlavne he ruky umyvat, no poxhybujem, ze to stačí 😭
@anonym_autor verím a vravím je ti boj na dlhé trate. U niekoho lieky zaberu u niekoho je to na roky... upratovanie čistenie je fajn. Ale proste to sa nedá, keďže škôlka, škola, ruky do úst.. proste viem a najhoršie keď je v domácnosti viac detí. Dajte si vermox všetci to je najhlavnejšie. A opakuj po 14 dňoch a potom zas o 14 dní.
@zdenka11081983
@anonym_autor a ešte ma napadlo, v Poľsku je voľnopredajné Owix je to Pyrantel na mrle aj skrkavky. Dá sa aj z jednej lekárne objednať na Slovensko. Stojí okolo 8 eur. Tiež treba po 14 dňoch opakovať. Je to najmä aj pre to 2 ročne.

Pediater vám predpise vermox, ideálne pre celu rofinu