Ako sa prejavuje choroba ruky, ústa, nohy u detí?
Čaute Maminy. Ako sa prejavuje ruky, ústa, nohy? Čo ste všetko dával na to? Nejaké krémy, či?
Moji nali 1 den zvysenu teplotu a potom vyhadzane ruky nohy usta..peve dni som davala fenistil lebo ich to svrbelo brnelo im to..potom len vitaminy..tyzden to trvalo...teraz im zlieza koza na nohach a rukach
No syn mal teploty grcal a potom mal tri vyrážky na ústach dcéra to iste ale ma toľko vyrážok v oblasti úst líc v nose a na ruke zatiaľ 3… nejak sa ešte neškriabe
@anonym_autor vacsinou ako nejaka chripka, ale potom casto dieta vresti bolestou, lebo nevie cez ten vysev v ustach prehltat. To vie byt zle. Ale nie vzdy to tak musi byt, neskor sa vyhadzu ruky, nohy, to vie svrbiet/ palit. Ale skor dospelych ako deti. Dospelym na to dobre zaberaju antivirotika. Ja som to mala uz 2x, prvy raz iba teploty vysoke a ruky vyhodene, druhy raz strasne afty, ale teploty mierne a chodidla nas doslova palili.
No syn mal teploty grcal a potom mal tri vyrážky na ústach dcéra to iste ale ma toľko vyrážok v oblasti úst líc v nose a na ruke zatiaľ 3… nejak sa ešte neškriabe
@anonym_autor to moze byt aj 3 Tages Fieber, tzv 3 dnova teplota, po 3 dnoch sa objavi vysev a ten aj sam zmizne. A ren moze byt kdekolvek na tele. Ale casto tvar a krk.
My sme mali horúčku a postupne sa začali objavovať pupáky. Mal aj v puse takže nechcel ani jesť že to bolelo. A dostali sme nejaký krém od doktorky len si nepamatám co to bolo. A postupne mu všetky nechty zišli☹
@anonym_autor to moze byt aj 3 Tages Fieber, tzv 3 dnova teplota, po 3 dnoch sa objavi vysev a ten aj sam zmizne. A ren moze byt kdekolvek na tele. Ale casto tvar a krk.
@kiki68 ona to ma na rukách, nohách a ústach
My sme mali horúčku a postupne sa začali objavovať pupáky. Mal aj v puse takže nechcel ani jesť že to bolelo. A dostali sme nejaký krém od doktorky len si nepamatám co to bolo. A postupne mu všetky nechty zišli☹
@vlastakubi3 och… naša v ústach nemá ale stazaovala sa na hrdlo.
Ale ona ma len 3 tak ešte nevie tak rozprávať. Syn sa sťažoval na brucho a ústa.
Ešte otázka aj vás bolelo hrdlo? Lebo ma boli od včera nenormálne a nám vnútornú zimu..
Ešte otázka aj vás bolelo hrdlo? Lebo ma boli od včera nenormálne a nám vnútornú zimu..
@anonym_autor áno, písala som to vyššie, že dcéru aj mňa bolelo hrdlo (ja som dokonca dostala atb, lebo som myslela, že mám angínu aj dr) a brala som ich 1 deň a potom som sa vysypala a o deň či dva sa vysypala aj malá, takže sme nevedeli, že mne atb netreba
@vlastakubi3 och… naša v ústach nemá ale stazaovala sa na hrdlo.
@anonym_autor myslím že aj syna bolelo hrdlo a mal tam troška zápal- takže aj to môže byť.
Ale ona ma len 3 tak ešte nevie tak rozprávať. Syn sa sťažoval na brucho a ústa.
@anonym_autor nas teda vrieskal iba, tak ho bolelo, ze nevedel rozpravat z toho. Potom ked doslo na mna som pochopila, tiekli mi pomaly slzy jak to bolelo jak fras.
@anonym_autor tak to chyta aj Teba, ano cakaj do par dni vysev. Dospeli maju vacsinou horsi priebeh ako deti, co fakt sedi.
@anonym_autor tak to chyta aj Teba, ano cakaj do par dni vysev. Dospeli maju vacsinou horsi priebeh ako deti, co fakt sedi.
@kiki68 omg mám sa načo tešiť ďakujem. Som zvedavá či bude dačo dám vedieť 🫣

ahoj..tak ako to prišlo, tak to aj odišlo..nedávala som žiadne krémy, treba posilniť imunitu, t.j. zvýšené dávky vitamínu C a B..naša mala na začiatku pocit, že ju bolí hrdlo, ale to bolo asi len deň a potom sa vyhádzala..je to vysoko infekčné, takže treba dodržiavať hygienu (ja som to od nej dostala, mala som že ma bolelo telo jeden deň a tiež bolesť hrdla a potom som sa trochu vysypala na dlaniach a nohách a to bolo všetko) a pozor po mesiaci ešte môžu zísť aj nechty na nohách..niekto sa vysype viac, niekto menej..