icon

Ako sa pripraviť na výskyt kiahní v škôlke?

Včera o 18:27

Ahojte. V škôlke máme dosť veľký výskyt kiahní. Ako sa pripraviť? Myslím v zmysle po čom siahnuť ak začnú ? Aby som vedela presne čo kúpiť/nekúpiť a nie potom lustrovať net a hľadať.
Ďakujem (má jednu dávku očkovania na kiahne)

leona45
Včera o 18:37

@anonym_autor my sme používali iba tekutý púder, a keď moc svrbelo tak som muyela hladkať

pribinak
Včera o 18:42

Hypermangan, je výborný sa sušenie. Urobíš svetloruzovy kúpeľ, pozor na oci, tvar umyjes tak, že si do roztoku namocis vatovy tampon
Veľmi dobre je aj toto:
https://etabletka.sk/obchod/tanno-hermal-lotio-...

patka06
Včera o 18:45

Tantum Verde sprej a hypermangán, tekutý púder nedávaj. Na teplotu len paracetamol, Nurofen sa nedáva. Držať v teple, kiahne nesmú nachladnúť. Ako pri každom víruse piť veľa a tekutín.

zuzka1_zuzka1
Včera o 21:43

Moja dcéra mala jednu dávku očkovania, druhú sme nestihli a keď ich dostala mala tri fliačky bez teploty, svrbenia... v tom prípade by som teda asi počkala na priebeh. Držím palce 🙃

autor
Dnes o 06:40
@zuzka1_zuzka1

Moja dcéra mala jednu dávku očkovania, druhú sme nestihli a keď ich dostala mala tri fliačky bez teploty, svrbenia... v tom prípade by som teda asi počkala na priebeh. Držím palce 🙃

@zuzka1_zuzka1 dakujem krásne to ste ma potešili

kaki3
Dnes o 08:22

kupat v hypermangane a natierat tekutym pudrom. to je vela priprava. viac nemas co spravit.