icon

Ako sa zbaviť bradavice u 6 ročného dieťaťa?

leteku
13. okt 2011

Ahojte, moja dcérka (6 rokov) ma na šľapaji bradavicu. Hľadám spôsoby ako sa jej možno zbaviť čo možno najšetrnejšie 😉 . Ďakujem za všetky rady.

Strana
z2
henika263
8. sep 2025
@katus32

@henika263 ahoj, prepáč, až teraz čítam, že si písala. Ja pridávam do oprania sanytol dezinfekciu a bielizen, neperiem zvlásť.

@katus32 ďakujem,dávam aj ja,snáď to postačí. natieram jej tu bradavicu duo filmom a po tyzdni jej na 1 noc nalepim naplast na kurie oko aby jej tie zaschnute vrstvy odpadli a tak zas tyzden natierame dufilmom... ma ju uz lepsiu,menej tych ciernych korienkov v nej,snaď ju takto časom celkom odstranime

katus32
8. sep 2025
@henika263

@katus32 ďakujem,dávam aj ja,snáď to postačí. natieram jej tu bradavicu duo filmom a po tyzdni jej na 1 noc nalepim naplast na kurie oko aby jej tie zaschnute vrstvy odpadli a tak zas tyzden natierame dufilmom... ma ju uz lepsiu,menej tych ciernych korienkov v nej,snaď ju takto časom celkom odstranime

@henika263 držím palce. My sme sa ich zbavili a o pár mesiacov sa začali tvoriť ďalšie 🙈😢. Takže bojujeme zas

henika263
8. sep 2025
@katus32

@henika263 držím palce. My sme sa ich zbavili a o pár mesiacov sa začali tvoriť ďalšie 🙈😢. Takže bojujeme zas

@katus32 toho sa bojím veru... majú v škole bazén,povinne v rámci TV, tam ju určite aj chytila a som si istá že ich tam nachytá ešte niekoľko..najhoršie je že ja ju liecim,nepustim plavať kym nebude mať po nej a iní rodicia na to kašlú a nechaju deti plavať s bradavicami 😡

Strana
z2