icon

Ako sa zbaviť dlhodobých hlienov u detí?

28. mar 2026

Syn má 2r7 mes a už cez 2 tyzdne hlieny ktoré zatekaju..cez deň vypluje nejaký hlien,ale v moci ho to drhne len sa krúti nevie spať
Ja som už zúfalá čo mu dať, aj inhaluje aj vitamíny čaje sirup na imunitu veci spreje do nosa..
U dr sme boli 2x počúvala ho, včera mu brali vytery,dala mu teraz nejaký sirup aerus či tak nejako ale to je na alergiu
Ja nechápem už z čoho má tie hlieny.
Mal to niekto s dieťaťom?

anonym_7ae97a
28. mar 2026

Že má syn alergiu si vôbec nezvazovala? Ten sirup mu doktorka nedala asi len tak. Veď kvitne vserko mozne tak evidentne na niečo reaguje

autor
28. mar 2026
@anonym_7ae97a

Že má syn alergiu si vôbec nezvazovala? Ten sirup mu doktorka nedala asi len tak. Veď kvitne vserko mozne tak evidentne na niečo reaguje

@anonym_7ae97a myslí? Akože jemu to začalo zachripnutim bez teploty potom prešlo zachripnutie a začalo to zatekanie..

anonym_7ae97a
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7ae97a myslí? Akože jemu to začalo zachripnutim bez teploty potom prešlo zachripnutie a začalo to zatekanie..

@anonym_autor ma podráždenú sliznicu, tak sa tvorí hlien. Niekedy môže začať tiecť aj dekrét z oci.
Vyskúšaj ten sirup a uvidis či sa mu polepší. Zvyčajne sa dáva aerius na lacno. Neviem čo vám doktorka predpísala

autor
28. mar 2026
@anonym_7ae97a

@anonym_autor ma podráždenú sliznicu, tak sa tvorí hlien. Niekedy môže začať tiecť aj dekrét z oci.
Vyskúšaj ten sirup a uvidis či sa mu polepší. Zvyčajne sa dáva aerius na lacno. Neviem čo vám doktorka predpísala

@anonym_7ae97a oči má ok..dala pred spánkom,lebo najhoršie je to v noci.

anonym_7ae97a
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7ae97a oči má ok..dala pred spánkom,lebo najhoršie je to v noci.

@anonym_autor snáď mu to pomôže 🙂

autor
28. mar 2026
@anonym_7ae97a

@anonym_autor snáď mu to pomôže 🙂

@anonym_7ae97a no dúfam,ako bude mať ok tie vytery tak asi potom len tá alergia,alebo už neviem

anonym_4453f5
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7ae97a no dúfam,ako bude mať ok tie vytery tak asi potom len tá alergia,alebo už neviem

@anonym_autor alebo este reflux
Inak moje dieta z toho halucinovalo z aeriusu

autor
29. mar 2026
@anonym_4453f5

@anonym_4453f5 vážne? Ja sa bojím už tých liekov čo všetko môžu spôsobiť u deti

autor
29. mar 2026
@anonym_4453f5

@anonym_4453f5 a čo bolo tvojmu?

anonym_4453f5
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_4453f5 a čo bolo tvojmu?

@anonym_autor kasel zachripnutie hlieny trvalo to 3 mesiace kym sa prislo ze su to mykoplazmy/ chlamydie
Dala som vecer a dieta bolo nervozne, stale sa pozeralo na strop, stale cosi ukazovalo ze tam je
Bolo to strasidelne

autor
29. mar 2026
@anonym_4453f5

@anonym_autor kasel zachripnutie hlieny trvalo to 3 mesiace kym sa prislo ze su to mykoplazmy/ chlamydie
Dala som vecer a dieta bolo nervozne, stale sa pozeralo na strop, stale cosi ukazovalo ze tam je
Bolo to strasidelne

@anonym_4453f5 Ježiš to je vážne strašne..zistili mu až po 3 mes chlamýdie?!!

anonym_4453f5
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_4453f5 Ježiš to je vážne strašne..zistili mu až po 3 mes chlamýdie?!!

@anonym_autor pretoze sa mu striedalo lepsie potom horsie potom zase lepsie

autor
29. mar 2026
@anonym_4453f5

@anonym_autor pretoze sa mu striedalo lepsie potom horsie potom zase lepsie

@anonym_4453f5 jaj,a čo mu robili vytery,