icon

Ako sa zbaviť hlístov?

zdenda6
31. okt 2011

ako sa zbaviť hlístov ? MALý RáNO VYKAKAL 20cm dlhého červíka bola som u lekárky dala mi tabletky chcela by som aj nejaké babské recepty

Strana
z2
maribell
20. sep 2013

kks tak je tu x clankov z internetu ze hlista detska moze mat az 30cm a aj tak tu vsetci mudrlanti budu tvrdit ze to hlisty niesu 😀 nechapem

sin_dy
29. okt 2013

Vermox je velmi slaby, ma 5 % vstrebatelnost - zasiahne iba zaludok a creva. Silnejsi je Zentel, ten ma 15% vstrebatelnost. Niet cloveka, ktory by aspon jedneho cerva nemal a su za vacsinu nasich chorob. Precitajte si clanok od dr. jelisejovej abo od dr. clarkovej a dozviete sa utlacanu pravdu, na internete najdete vela zdrojov. Zvierata odcervujeme a na nas zabudlo! Tu je napr. zaujimavy clanok http://www.pluska.sk/izdravie/budme-zdravi/zdra... abo aj z nasej stranky o rakovine http://www.pre-zdravie.sk/mudr-oľga-ivanovna-je...

beatrix13
Odpoveď bola odstránená
ada510
10. dec 2013

Pritom ako často som mala v detstve hlisti by som mala byť na ňe expert:D riadne som si to užila keďže som bola vraj ako 100 certov...nasi mi času vraveli že to mám z toho že jem veľa sladkosti a a mojkam sa so psami a mackami a tak časti to je pravda:D no mama mi vždy dávala veľa nakrájaného cesnaku a zapijala som Ho teplim mliekom vždy to zabralo oni potom povyliezali a samozrejme som nesmela sladkosti...a neskor vymysleli už sirup potom mi dávali ten a teraz sú aj tabletky takže neboj to prejde ...

kacusik69
10. dec 2013

my ako deti sme uzivali Pyrvinium... mamina nam to aj preventivne davala... neviem ci je ten sirup este dostat, ale vzdy zaberal, mal vysoku ucinnost...

ewisam
10. dec 2013

Babsky recept, cesnak pravidelne. Ak je maly, tak v polievke ak vacsi tak na topenickach a podobne. Minimalne raz za tyzden

luba28
10. dec 2013

sirup uz daaavno neni,iba tabletky,...moja dcera ich ma pravidelne na jar a na jesen,,....

mona333
10. dec 2013

Slivkovy lekvar

simipuppy
8. apr 2014

Halo....ako dlho treba cakat nez ten sirup zaberie???A ako budem vediet ze zabral 😒 ....Bude s maleho "nieco divne"vychadzat??A este by som chcela vediet...tie cervicky co mi teraz kaka-su zive?,alebo mrtve???

drzidan
2. júl 2014

ok tak ja mam 14 rokov a mal som take male červy (biela farba) a škrabalo ma v zadku asi tak 4 x som mal tie červy .. lebo som mal špinave ruky tie som oblizoval .. alebo som si neumival ruky alebo telo ... jedol som moc sladkeho .. alebo som si po toalete neumil ruky ... no tak .. doporučujem od 12-15 rokov brat tabletky proti tim malim parchantom .. a dieta od 1-10/11 rokov aby brali sirup.. a ako zistim že mate tie červy .. to je jednoduche proste iba pichnem prst do riti a vitiahnem .. :D nie len sranda ale niektory to robia .. ked vas boli brucho pod pupkom ( akože ked vás to boli aj týžden aj dva ) ... no tak mate tich hajzlikov.. a ked nad pupkom mate zapal žaludka 🙂 ... len pre informaciu .. tak .. a to je všetko..

hubicka1612
2. sep 2014

ahojte prosim vas o radu ako mam spravne spravit test na hlisty nasa doktorka mi povedala ze mam zobrat v zorku stolice a este mam na konecnik nalepit taku pasku a potom ju zasa odlepit na take sklicko ale povedala ze najlepsie je to prilepit okolo 5 az 6stej ze vtedy lubia vajivka davat okolo konecnika ale teraz neviem ci mislela rano okolo 5 az 6stej alebo vecer okolo 5 az 6stej dakujem vam za radu velmi mi pomozete este raz dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

alabama0011
2. sep 2014

Urcite vecer myslela..

zuzba
2. sep 2014

test na parazity s paskou sa robi rano najlepsie tak o 5tej nechat prilepene na ritnej dierocke a pak dat nalepit na sklicko.podstupila som to aj ja aj syn.nic hrozne!

majocka26
12. jan 2015

no tak ja som dnes skoro na kolonoskopii nasej dcery čakala pomaly crohna - z tých bolestí brucha co mala - výtery negatívne, stolica cista - a nakoniec kamera našla hlísty 1,5-3 cm . takze máme vermox, a aj entizol. nemame doma ani mačku, ani psa, dcéra má 12 rokov, nechty si nehryzie, nerýpe sa v zemi, ani v piesku. 😲 - tak teda ozaj netusim kde ju tá hlísta našla

peneloppe
1. apr 2015

Zaručený recept a osvedčený je kyslá kapusta. Sama som v detstve mala problémy s hlístami. A odvtedy kyslú kapustu ozaj nemusím ale fakt to pomohlo.

blue99
17. apr 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
vells
2. dec 2016

Detská hlista sa delí na samca a samicu U samca dĺžka hlisty je 10-20 cm a samici až do 30 cm takže to sranda nie je...

isabella15
29. feb 2024

@ada510 ahoj, prosim ta ako tie hlisty potom povychadzali ? v stolici ci ako? vdaka.

ada510
1. mar 2024
isabella15
2. mar 2024

@majocka26 ahoj , dcera ( 9r) sa uz pomerne dlhsiu dobu stazuje na bolesti bruska, takmer vzdy po prebudeni... ako to byvalo prosim ta u tvojej dcerky, tiez ju rano bolievalo brusko? mala aj svrbenie? alebo detske hlisty mozu existovat aj bez svrbenia ritky? daju sa zistit len kolonoskopiou alebo aj z krvi ci inak? dakujem..

Strana
z2