Ako sa zbaviť neustálych hlienov a pískania?
Ahojte,už neviem kde sa mám obrátiť,asi čakám len nejakú radu povzbudenie čokoľvek.
Malý má 7mesiacov,už od 5m sa trápime s hlienami ,chrcanim. Dr. Mu vzala ster keď už aj kaslal,vyšiel mu stafylokok ,streptokok v nose a stafilo v hrdle. Dostali sme atb , zabrali na kašeľ no chrcanie pretvavalo , boli sme na ORL tam všetko dobré ,mandle nezvacsene nič , RTG pľúc tiež čistý. Už sa mi zdalo,že trošku lepšie a zas začal kašeľ , nervozita tak ďalšie atb lebo aj dýchanie také ,že nedýcha nosom ,ale ústami. Vnoci vôbec nechrci,ale cez deň mu aj tak bubloce na hrudníku akokeby. Inak vyzerá relatívne ok,až na tie dni ked ho lapne kašeľ. Inhalujem yabro,vincentku,máme ventolin aj flixotide, dávam kalciovy sirup,natieram jazvečiu masť ,zvlhcujem vzduch, nos preplachujem ,odsavam, no nelepší sa mu to nejak extra. Už je to hrozne dlho a ja neviem čo ďalej. Všetko hryzie a slini. Už sme aj vymenili mlieko ,či to nie je laktozou alebo mliečnou bielkovinou,no nevidím nejaký rozdiel... Prosím,čo robiť ďalej? Nemate niekto skúsenosť? Ďakujem ,som vám vďačná.
Pardon ...preplachujete?
@dorothy13 morska voda do nosa aspon 10x denne a poriadne odsavat .fakt kazdu hodinu ,skoro.
Ja som stale tak robila u deciek a sople chrcanie rychlo preslo
@biglovemom no lenže my sme boli na ORL a tam nám zakázal morskú vodu a odsávanie riadne ,nakoľko keď som to praktizoval a tak som mu poškodila v nose. A absolútne nemal menej soplov,takže toto nezaberá.
@dorothy13 😳😳😳 uj chapem

Ako často preplachujeme?