Ako správne má dýchať novorodenec?
Ahojte, vyzná sa niekto v tomto? Ako by určite nemalo vyzerať dýchanie bábätka? Na kontrolou ideme až siedmeho a všetci ma uisťujú že to je ok. Mohla by som to niekomu poslať kto sa naozaj vyzná prosím?
Skoc za detskou lekárkou dieťatka
ona počúva ,skontroluje
Najlepšie bude keď zavoláš pediatričke, prípadne jej pošli video, ak máš. Tým nič nepokazíš
Ale fakt je, že novorodenci niekedy dýchajú zvláštne, chrčia a chrapkajú,
Ja som uz prvy den s malym v porodnici bezala za sestrickou, ze mi divne dycha. Potom aj s doktorkou som na prvych poradniach vzdy riesila, ci je to dychanie naozaj ok. Bola som dost prekvapena, bolo to vela roznych zvukov a niekedy take uplne zbesile zrychlene dychanie. Ale nic mu nebolo.
Kazdopadne ak sa ti nieco nezda, tak najlepsie je spytat sa lekarky.
Ahoj, my sme mali problem v spanku, babo malo ako apnoe, nedychalo 7 sekund a potom sa rozdychalo par nadychov a opat 7 sekund nic atd, odporucili nam pouzivat monitor
Mne dieta rucalo ako jelen, dychalo nepravidelne, raz rychlo raz kratko raz tak plytko, ze mi jacal monitor dychu

Ahoj. Nie som tá čo sa vyzná, ale malých detí máme v rodine dosť 🙂
Ale teda bábätká bežne vydávajú smiešne aj čudné zvuky, aj vzdychy kadejaké, aj chrapkajú.
Neviem kto sú "všetci ma uisťujú", ale naozaj veľa zvláštnych zvukov je v poriadku. Zdá sa ti niečo konkrétne, že by tak nemalo byť?