Ako správne odobrať moč batoľaťu?
Zienky, poradte. Uz si pripadam ako blb. Ako nalepit sacok na moc ,aby v tom aj nejaky moc ostal?
Ja som stepovala s miskou a skusala zachytit. Pustila som tablet, stala pri gauci a ja som striehla. Tie sacky nesli vobec u nas.
1,5r už bolo bez plienky aj cez noc.
Normálne posadiť na nočník a počkať. (Nočník pred tým vydenzifikovat aby neboli skreslwne vysledky)
@simona20201309 jooj parada. Nasa na nocnik nesadne, len ked ho vidi, tak krici, takze takto to bohuzial nepojde :(
@tinkavvv no ta miska nie je zly napad 🙂
@dettilv a nevylialo sa to poleziacky? Ja som to asi nejak blbo nalepila.
Postavila som ráno do vane, pustila vodu a čakala som. Najhoršie bolo, keď trebalo odobrať ešte do sterilnej skúmavky 😀. To bolo na dlhé lakte.
@martinka13 vyskusam,ak nevyjde pokus c.1 :D
Hneď ráno po spánku ju postav do vane alebo do sprchaca, poumyvaj ju a striehni so skúmavkou a určite sa podarí 🙂 ja som už expert na odoberanie moču 😀
Postavíš do vane.. Pustíš studenú vodu a necháš tiecta o chvíľu je vycikama
@4stanka4 skoda,ze nemozes prist k nam odobrat 😅expert by sa mi hodil
@macekovam vyskusam 🙂 vdaka
Je viac druhov vrecúšok na odobratie moču,oválny otvor som kupovala dcére a taký okrúhly otvor pre syna.Ležať, čakať a počúvať,ja som počula keď začali cikať do vrecúška a hneď som aj brala.
Nevylialo. Pila po leziacky tak som vedela že bude cikať
zvládneš neboj 🙂 potom daj vedieť ci sa podarilo
@4stanka4 do vane sa nepodarilo, lebo ked ma videla, amo sa priblizujem, chytila ju hysteria :D ale nakoniec si dala nalepit sacok na moc, pekne stala a tam sa podarilo vycikat. Ale bol to tretu sacok, kym som pochopila,ako to spravne nalepit.😅

No mne sa podarilo večer jej nalepiť a potom spolu ležať a pozerať na telefóne rozprávky. Ale to už bolo na večer tak bola unavená. Tiež sme sa trápili veľa vela