icon

Ako správne nalepiť umelé mihalnice doma?

3. júl 2024

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Kúpila som si trsy umelých mihalníc. Len problém je v tom, že som si ich skúsila nalepiť aby som zistila aké je to náročné (nikdy som si ich nelepila). A prišla som na to, že v tomto smere som úplne krepá. Ak si niektoré takto mihalnice doma lepíte samé prosím poraďte mi ako si ich najjednoduchšie aplikovať. Budem veľmi vďačná za každú radu.

lucia13022023
•
3. júl 2024

Kedysi som si ich lepila, treba kvalitné lepidlo, namočiť trs trocha do lepidla nechať chvíľu odležať. Najlepšie za mňa bolo biele lepidlo, ptom keď zaschlo bolo priesvitné. Pinzetou a lepiť. Ja som používala tri dĺžky, do vnútra oka som si dávala najkrajšiu a do konca oka dlhšie aby to vytvorilo taky mačací efekt.

autor
•
3. júl 2024

@lucia13022023 a ako je lepšie ich lepiť z vrchu na mihalnice alebo zo spodu pod mihalnice ?

lucia13022023
•
3. júl 2024

Ja som lepila zvrchu

romikk22
•
3. júl 2024

Ahoj ja si ich lepim často. Odporúčam ti lepiť ich od spodu, nezaťažia ti tak tvoje vlastne mihy a vyzerá to lepšie. Pozri si viac videí nao na youtube . Lepidlo kvalitné treba a tiež naň biele ktoré potom spriesvitnie. Trsy si vyťahujem pinzetou, lepidlo si kus vytlačím na druhú ruku kde ich namočím , počkám cca počítam do 20/30 a lepim ... chce ti len tréning, ja som sa to naučila tak mozo po 3x možno to už išlo oveľa lepšie

pkalay
•
24. apr 2026
@lucia13022023

Kedysi som si ich lepila, treba kvalitné lepidlo, namočiť trs trocha do lepidla nechať chvíľu odležať. Najlepšie za mňa bolo biele lepidlo, ptom keď zaschlo bolo priesvitné. Pinzetou a lepiť. Ja som používala tri dĺžky, do vnútra oka som si dávala najkrajšiu a do konca oka dlhšie aby to vytvorilo taky mačací efekt.

@lucia13022023 a aké lepidlo používate nestipe vás oko keď si ich lepite?