icon

Ako správne odobrať ranný moč ročnému dieťaťu?

11. feb 2025

Ahojte. Prosím vás, dajte nejaké typy ako odobrať ranný moč synovi. Má 1 rok, do nocnika sa mi ani náhodou nevycura 🙈 ja fakt netuším ako to urobiť

thereisabear
11. feb 2025

Rozbaliť na prebaľovacom pulte po zobudení a striehnuť so skúmavkou v ruke.

ja_bb
11. feb 2025

Existuju sáčky,nalepia sa,nechas kým sa vycika,odlepis,máš🙂

nikii23
11. feb 2025

V lekárni predávajú také ako keby sáčky na to. Má to takú lepku s ktorou to nalepíš. Ráno keď sa zobudí, dat mu to, normálne dat aj plienocku a keď sa vycika, pôjde to do toho sáčku

petamich
11. feb 2025

U nas pomohlo dat mu studenu ruku na brusko na par sekund (ochladila som si pod prudom vody), do par sekund cikal a len som odchytila do sterilnej nadoby (doktorka mi dala) resp. rovno do skumavky. To ak by si chcela skusit pred sackom, inak sacok

autor
12. feb 2025

@ja_bb no s tými sackami nemám veru dobrú skúsenosť, vždy sa mi to z toho sacka vylialo do plienky.. 😏 a tentokrát ideme na vyšetrenie za ktorým čakáme pol roka takže nemôžem si dovoliť tam ten ranný moč nepriniest..

ja_bb
12. feb 2025

Nie do plienky,gravitacia- posadit na nocnik, už len tým,ako som babrala to lepenie,vždy sa vycikal a dcera tak isto. Moc vydrzi dve hodiny,ked sa to nerobí na poslednu chvilu,uspech je vždy zaruceny,moc potom skladovat v chladnicke.