icon

Berie sa moč po krátkom spánku ako ranný?

25. júl 2024

Ahojte, spala som iba 3 hodiny ale chcela by som si urobiť tehotenský test. Bude sa ten moc rátať ako ranný aj po tak krátkej dobe spánku ?

viestta
•
25. júl 2024

ranny moc nie je zavisly od toho kolko si spala ale ako dlho pred odberom si nemocila

autor
•
25. júl 2024

Približne 1 hod pred spaním asi
Takže tie 3,5 - 4 hod to budú

domka222
•
25. júl 2024

Ak ti už mešká ms,tak na test nie potrebný prvý moč. Môžeš urobiť hocikedy počas dňa

jaskolka
•
25. júl 2024

Nepotrebujes nutne ranný moc. Keď už mešká menštruácia z dôvodu tehotenstva, tak test ti ukáže kedykoľvek

autor
•
25. júl 2024

Mala som dostať včera
Tak som si povedala že skúsim dnes ráno ale veľmi zlá noc bola tak som si nebola istá či môžem aj tak urobiť

autor
•
25. júl 2024

Teda môcť môžem to viem ale chápame sa 😄

stellarstar
•
25. júl 2024

Aký vplyv má spánok na HCG ? Žiadny. Keď si tehotná a ms ti mešká z dôvodu tt tak test ti ukáže aj keby si nespala celú noc

lauriik
•
25. júl 2024

Mne v den ocakavanej ms ukazal poobedny test dialnice. Takze myslim, ze mozes veselo testovat.

autor
•
25. júl 2024

Ďakujem za odpovede
Takto biely test snáď nebol ani pred ocikaním takže asi mešká z iných dôvodov

tanickalab
•
25. júl 2024

Však mešká ti ešte len jeden deň, to by som u mňa ani nepovažovala za nejaké meškanie. Ešte ti môže prísť aj dnes a to je úplne v norme.

autor
•
25. júl 2024

@tanickalab áno to je jasné
Ale ako sa píše vyššie test by už ukázal tak som chcela vedieť čím skôr

medda_beda
•
25. júl 2024

Keď ti mešká MS a si tehotná tak by ti test vyšiel aj o polnoci.
Ja som tak robila test :D

dadka1997
•
25. júl 2024

Test ti nemusi ukázať hned, vsetko zalezi od toho kedy nastala ovulka, oplodnenie, uhniezdenie a ako sa pordukuje hcg hormon .. 1 den je este krátko este pockaj

autor
•
25. júl 2024

Nesledujem ovuláciu takže toto neviem.
MS som mávala pravidelnú posledne meškala 4 dni

@dadka1997 ďakujem veď čo iné mi zostáva než len čakať
Buď príde alebo nepríde a skúsim ďalší test
Dakedy som mala zásadu že netestovala som skôr ako 7 dní meškania a teraz v poslednej dobe ani 1 deň neviem vydržať
A to nemám tak že by sme sa nejak extra snažili, nič nesledujem iba proste šanca tam vždy je

autor
•
25. júl 2024

@dadka1997 myslíš že tam je nejaká nádej keď je test takto biely ?

dadka1997
•
25. júl 2024

Samozrejme, že je