icon

Ako správne podať Kinedryl počas dlhej cesty?

25. aug 2025

Ahojte rozmyslam ako dat dietatu kinedryl. Budeme cestovat takto: pol hodina na letisko, 2 hodiny do odletu, 2 hodiny let a potom este 2 hodiny transfer. Cize dokopy 6 a pol hodin. Mam jej dat polku pred odchodom na letisko, potom pred vystupom z lietadla polku aby vydrzala transfer?

anonym_f2d5d4
25. aug 2025

Netusim ako stare dieta ani preco jej to chces dat. Na krabicke mas davkovanie.

autor
25. aug 2025
@anonym_f2d5d4

Netusim ako stare dieta ani preco jej to chces dat. Na krabicke mas davkovanie.

@anonym_f2d5d4 pardon zabudla som-6 rocne, a samozrejme vidim davkovanie pise ze pri dlhosobom cestovani opakovat 2x ppo 2-3 hodinach, lenze my budeme cakat na lietadlo potom lietadlom a este transfer

ariannazara
25. aug 2025

Moj ma 6 a dávam mu iba stvrtku tak mi povedala doktorka a stačí

janinah
25. aug 2025

Polku polhodinu pred cestou na letisko a polku ked vystupite z lietadla.

autor
25. aug 2025
@janinah

Polku polhodinu pred cestou na letisko a polku ked vystupite z lietadla.

@janinah dakujem 🙂

anonym_59c4eb
25. aug 2025

@anonym_autor ja som ešte aj ako 12 ročná jedla polku a stačilo mi to bola som ale odpálená celý deň. Prečo mu to chceš dať? Býva mu nevoľno v aute a autobuse?

anonym_21bcef
25. aug 2025
@anonym_59c4eb

@anonym_autor ja som ešte aj ako 12 ročná jedla polku a stačilo mi to bola som ale odpálená celý deň. Prečo mu to chceš dať? Býva mu nevoľno v aute a autobuse?

@anonym_59c4eb to sú otázky 🤦🏻‍♀️ No asi býva dieťaťu nevoľno, snáď mu to autorka nechce dať len tak, zo srandy. Autorka, ja dávam 45 min pred prvou cestou, ale mojím to účinkuje dlho, čiže viac by som nedávala. Ale poznáš si dieťa, ak potrebuje častejšie, tak po prílete pred transferom už by som dala len 1/4.

anonym_59c4eb
25. aug 2025
@anonym_21bcef

@anonym_59c4eb to sú otázky 🤦🏻‍♀️ No asi býva dieťaťu nevoľno, snáď mu to autorka nechce dať len tak, zo srandy. Autorka, ja dávam 45 min pred prvou cestou, ale mojím to účinkuje dlho, čiže viac by som nedávala. Ale poznáš si dieťa, ak potrebuje častejšie, tak po prílete pred transferom už by som dala len 1/4.

@anonym_21bcef sú ľudia čo to dávajú deťom aj preto že dúfajú že cestu prespia preto sa pýtam. Lebo to by som potom odporučila iný liek

glade22
25. aug 2025

A tú prvú polhodinu na letisko by nezvladla?
Ja by som dala hodinku pred odletom a potom tesne pred pristátím.
6-rocnej 20kg dávam takú väčšiu štvrtku.

autor
25. aug 2025
@anonym_21bcef

@anonym_21bcef kynedril som davala len raz, zatial sme isli autobusom max 45 minut vtedy stacil cocculine ale teraz sa obavam tej 2 hodinovej cesty

autor
25. aug 2025
@anonym_59c4eb

@anonym_21bcef sú ľudia čo to dávajú deťom aj preto že dúfajú že cestu prespia preto sa pýtam. Lebo to by som potom odporučila iný liek

@anonym_59c4eb nie netuzim potom aby mi prespala celu cestu ale dufam v to ze mi nepogrca cely autobus

autor
25. aug 2025
@glade22

A tú prvú polhodinu na letisko by nezvladla?
Ja by som dala hodinku pred odletom a potom tesne pred pristátím.
6-rocnej 20kg dávam takú väčšiu štvrtku.

@glade22 nie zial este nie ..same zatacky takze uz cestu na letisko by som neriskovala

sszuzu8
25. aug 2025

Ten kinedryl to je riadny masaker. Minule som čítala že keď príde náhla nevoľnosť môžu sa vziať 2 naraz. Inak hodina pred cestou. Inak nemusí zabrať hneď a už sa nevoľnosť rozbehne. Tak som vzala tie 2 naraz celú cestu som pregrcala. Po hodine prišla úľava v minúte všetko super žiadne tlaky zvracanie nevoľnosť ale došla taka únava ze som zaspala pomaly v stoji. 🙉 Čítam ze deti môžu aj štvrťku. Dcéra berie celý ale tiež je úplne odpalena na celý deň. Skúšali ste zázvorove lízatko? Ono trochu to pomáha a hlavne ta únava tam nie je

glade22
25. aug 2025
@anonym_autor

@glade22 nie zial este nie ..same zatacky takze uz cestu na letisko by som neriskovala

@anonym_autor keď to takto ťažko znáša, tak by som dala hodinu pred cestou prvýkrát a potom tak píšu, že každé 2-3hodiny. Čiže druhýkrát na letisku pred odletom a tretíkrát pred transferom.
Moje deti napríklad vôbec nie sú z toho ospalé. Zaspia v aute len keď sú naozaj unavení, nie kvôli kinedrylu. Ja som ako tínedžer bravala celý a nič to so mnou nerobilo, len mi nebolo zle 😁