icon

Ako správne vykonávať hygienu intímnych partií dievčatiek?

alan1234
22. dec 2025

Mam 3 rocnu dceru. Doteraz som jej cikulku( vaginu, susku) umyvala iba vodou. Kedze niekeby sa jej zapari a ma tam krem ktory neide zmyt cistou bodou kupila som mydlo na intimnu hygienu a umyla jej mydlom ale strasne plakala ze ju to stipe. Ako to robite? je to moja prva dcera tak som trochu mimo. Ako prebieha intimna hygiena dievcatiek u vas?

Strana
z2
michaelam2
24. dec 2025
@anonym_3e8010

@michaelam2 by si sa cudovala, moja gyn ma 2x do tyzdna detsku gynekologicku ambulanciu a nerobi nic ine len rozrusuje synechie po vlhcenych utierkach a riesi zapaly a alergicke reakcie a kvasinky kvoli utierkam
Vsetkym mamkach ich vyhadzuje z tasiek, ze nech si s tym idu utriet doma prach a nie dieta
Na to mas perlan a cistu vodu

@anonym_3e8010 myslim ze je aj rozdiel ake utierky sa pouziju. My sme nastastie nikdy nemali problem s tymi vodovymi a ani nepoznam nikoho kto by problem mal. Tie parfumovane to je uz o inom…

anonym_3e8010
24. dec 2025
@michaelam2

@anonym_3e8010 myslim ze je aj rozdiel ake utierky sa pouziju. My sme nastastie nikdy nemali problem s tymi vodovymi a ani nepoznam nikoho kto by problem mal. Tie parfumovane to je uz o inom…

@michaelam2 praveze tie vodove 99% vody.. ci z dmky babylove ci lupilu ci drahsie..
Ani tie niesu vhodne ale tak vy ste matky zodpovedne za svoje deti

Strana
z2