icon

Ako ste prežili tohtoročnú chrípku u detí?

22. dec 2025

Neviem, či je tu už taká téma, tak zakladam. Ak ste mali v poslednom čase chrípku, aký ste mali priebeh? My to máme teraz, syn 6r má od piatku horúčky, ktoré nejdú zraziť liekmi. Druhý syn 4r má od soboty teploty, tiež nejdú dole, musím mu dávať obklady. Bolia ich nožičky, do toho im tečú sople a kašlú. Muž má tiež horúčku, zimnicu a kašeľ. Ja som zatiaľ len prechladnuta bez teploty a liečim všetkých ostatných, utieram sople, dávkujem sirupy, varím čaje a do toho ešte aj vianočné pripravy. Obávam sa, že na mňa to doľahne 24.12.
Ak ste to mali, ako dlho vám trvalo, kým prešli teploty?

Strana
z2
alex2018
24. dec 2025

@anonym_autor davam ich ockovat. Chripku nemali nikdy…Max sem tam sopel. Vela sa otuzuju, neobliekaju teplo a doma mame do 21 stupnov

anonym_11abfe
24. dec 2025

Syn je očkovaný proti chrípke - dva dni horúčka, tri dni kašeľ a na štvrtý deň už ani nevedel, že bol chorý. Ja pár dní kašeľ, slabosť, vysokú horúčku som nemala, mužovi sa to vlečie dlhšie, ale tiež relatívne ok.

fiirsttiime
24. dec 2025
@anonym_autor

@fiirsttiime boli sme u doktorky a ona povedala, že to je normálny priebeh chrípky, nedala nám žiadne lieky. Syn má stále teploty, našťastie už nie také vysoké. A pridal sa k tomu hrozný kašeľ. Celé zle, už vidím, že po sviatkoch pôjdeme k doktorke zas.

@anonym_autor och to ma mrzí viem si to úplne predstaviť, tato chripka hrozna pliaga...skóre uzdravenie drobcovi🥰

poleva
2. feb 2026
@anonym_autor

@fiirsttiime boli sme u doktorky a ona povedala, že to je normálny priebeh chrípky, nedala nám žiadne lieky. Syn má stále teploty, našťastie už nie také vysoké. A pridal sa k tomu hrozný kašeľ. Celé zle, už vidím, že po sviatkoch pôjdeme k doktorke zas.

@anonym_autor crp vam robili? Ako ste dopadli nakoniec?

autor
2. feb 2026
@poleva

@anonym_autor crp vam robili? Ako ste dopadli nakoniec?

@poleva ahoj, robila mu cpr, ale mal ho nízke, tak len dala klasické odporucanie, tekutiny, zrážať teplotu atď. Synovi to neprešlo, pridal sa k tomu silný kašeľ, nakoniec sme šli na pohotovosť a mal zápal priedušiek, dostal antibiotiká a ventilon, to mu pomohlo.

poleva
2. feb 2026
@anonym_autor

@poleva ahoj, robila mu cpr, ale mal ho nízke, tak len dala klasické odporucanie, tekutiny, zrážať teplotu atď. Synovi to neprešlo, pridal sa k tomu silný kašeľ, nakoniec sme šli na pohotovosť a mal zápal priedušiek, dostal antibiotiká a ventilon, to mu pomohlo.

@anonym_autor paneboze strasné..ja uz tiez nedavam zaruku na CRP ZE KED JE NIZKE TAKZE JE TO O.K🫣

autor
3. feb 2026
@poleva

@anonym_autor paneboze strasné..ja uz tiez nedavam zaruku na CRP ZE KED JE NIZKE TAKZE JE TO O.K🫣

@poleva nie je. Manžel mal nízke crp a aj tak stále ťažkosti a až počas operácie mu zistili zápal žlčníka.

poleva
3. feb 2026
@anonym_autor

@poleva nie je. Manžel mal nízke crp a aj tak stále ťažkosti a až počas operácie mu zistili zápal žlčníka.

@anonym_autor moj mal asi pred 2 rokmi crp 5 a 3 bacile vo vytere🫣

Strana
z2