icon

Ako ste prežili tohtoročnú chrípku u detí?

Dnes o 14:09

Neviem, či je tu už taká téma, tak zakladam. Ak ste mali v poslednom čase chrípku, aký ste mali priebeh? My to máme teraz, syn 6r má od piatku horúčky, ktoré nejdú zraziť liekmi. Druhý syn 4r má od soboty teploty, tiež nejdú dole, musím mu dávať obklady. Bolia ich nožičky, do toho im tečú sople a kašlú. Muž má tiež horúčku, zimnicu a kašeľ. Ja som zatiaľ len prechladnuta bez teploty a liečim všetkých ostatných, utieram sople, dávkujem sirupy, varím čaje a do toho ešte aj vianočné pripravy. Obávam sa, že na mňa to doľahne 24.12.
Ak ste to mali, ako dlho vám trvalo, kým prešli teploty?

13uzivatelka11
Dnes o 14:14

Synovi teploty trvali 7 dní, kašeľ hrozny, ale ten mu aj rýchlo prešiel. Už je týždeň bez teploty ale stále je taký unavený bez energie. My s mužom sme mali teploty 2-3 dni, ale cítili sme sa najhoršie asi tak 5 dní.. potom sme ako tak dokázali fungovat ale stále nie sme plni energie a slabí sme

autor
Dnes o 14:26
@13uzivatelka11

Synovi teploty trvali 7 dní, kašeľ hrozny, ale ten mu aj rýchlo prešiel. Už je týždeň bez teploty ale stále je taký unavený bez energie. My s mužom sme mali teploty 2-3 dni, ale cítili sme sa najhoršie asi tak 5 dní.. potom sme ako tak dokázali fungovat ale stále nie sme plni energie a slabí sme

@13uzivatelka11 7 dní? Och :( a to mal celých 7 dní také vysoké horúčky? Môj muž je úplne k.o., ja zatiaľ ok, ale neviem si predstaviť starať sa o nich, ak to drapne aj mňa.

uhnakova
Dnes o 14:29

Mojim deťom pri chrípke zakaždým trvajú horúčky 4 dni, piaty deň majú zvýšenú teplotu. Následne ešte cca týždeň až dva trvá, než prejde kašeľ a nádcha. Tento rok sme stihli chrípku už na konci novembra, mali ju deti a muž, mňa to obišlo, ako obvykle. Nechytila som chrípku už roky, naposledy som ju mala, ešte keď boli deti v škôlke cca pred ôsmimi rokmi. Možno ani ty neochorieš. Držkaj sa.

fiirsttiime
Dnes o 14:35

Ahoj tiez sme mali syn mal 7 dní do 40 stupňov nakoniec skončil so zápalom pľúc, ja som mala 3 dní 39 a doteraz mam kasel a manzel bez teploty ale riadny kasel

zuzubb007
Dnes o 14:39

Kamošky mali a ich deti 7 dni 40tky takmer, ďalší týždeň deti ko, čiže dva týždne celé zle, ja si klopen odkedy som dala deti očkovať nosovou vakcínou, celú zimu zdraví všetci

autor
Dnes o 14:48
@zuzubb007

Kamošky mali a ich deti 7 dni 40tky takmer, ďalší týždeň deti ko, čiže dva týždne celé zle, ja si klopen odkedy som dala deti očkovať nosovou vakcínou, celú zimu zdraví všetci

@zuzubb007 veru, na budúci rok dám očkovať aj ja, toto je strašné.

anonym_dbfd68
Dnes o 14:50

Robil si niekto crp pri chripke? Ake vychadza?

hsara99
Dnes o 15:14
@anonym_dbfd68

@anonym_dbfd68 syn ma chrípku od utorka, vo štvrtok CRP 5.3 v nedeľu 2.2

13uzivatelka11
Dnes o 15:59
@anonym_autor

@13uzivatelka11 7 dní? Och :( a to mal celých 7 dní také vysoké horúčky? Môj muž je úplne k.o., ja zatiaľ ok, ale neviem si predstaviť starať sa o nich, ak to drapne aj mňa.

@anonym_autor hm no jeden deň mal také že mu neklesali ale inak nie.. vlastne prvé dni mu dokopy nič nebolo, len mu vyskočila teplota a hneď klesla po liekoch, nenapadlo by mi že má chrípku.. ale na tretí deň ho zlomilo a odvtedy len ležal niekoľko dní.. ale teplota mu väčšinou pekne klesla po nurofene.. a niekedy bol aj 10 hodín bez teploty a niekedy ledva 6

13uzivatelka11
Dnes o 16:00
@anonym_dbfd68

@anonym_dbfd68 syn mal 15

petrao2
Dnes o 16:03

@anonym_autor 40 horucky, unava, kasel, bolest celeho tela
Mna dokonca bolela koza a vlasy
Dcera to velmi ťažko znasala myslim ze tak chora este nebola a to sme fakt vela prezili
Po 2 tyzdnoch stále kasle, je unavena a este nenasla chut do jedla

14petulka88
Dnes o 16:16

14 r syn kasel sopel, 17r dcera kasel, 3r syn tyzden teploty 38 a teraz hnusny kasel, manzel bolel ho cely clovek a kasel, ja zimnice sopel a kasel. Najmensia 4m dopadla najhorsie nemala sice teploty ale kasel, sopel a neskutocne hlieny. Skoro sa zadusila skoncili sme hospitalizovany. Vsetci este kasleme.