icon

Ako trojmesačnému dievčatku chytiť moč do skúmavky?

nihaka
18. feb 2022
viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
18. feb 2022

@nihaka v lekárni dostať kúpiť sacik pre dievčatka

nadazdi
18. feb 2022

Ak sa ti to nebude dať tým sačkom, tak ju daj na igelit holatu a potom odlej 🙂 prvá ma vrodenú chybu obličiek a moč som takto nosila každe 2 týždne až kým si nesadla, tie sačky sú na hovno 😁

nerya
18. feb 2022

Sestričky na detskom dakedy zvykli ešte posadiť dievčatko do takej tej stoličky s dierou v strede, takej drevenej čo sa dala prestavať na stolík 😀 a čakali kým nebude cikať

qetka
18. feb 2022

prvykrat som 2 hodiny stala vedla nej, kym lezala na prebalovaku a cakala som so skumavkou 🤣
druhykrat som jej dala flasku a cakala som, po pol hodine sa to podarilo.

tara42
18. feb 2022

Naša pediatricka napríklad nechce sáčok. Ja som to spravila tak ze som jej dala napit, položila na podložku, čakala a ona sa do 20 minut vycikala.

jasminka22
18. feb 2022

@nihaka polozila som ju na podlozku a cakala az pokial nezacne cikat, odchytavala som priamo do skumavky sterilnej.

sasesoe
18. feb 2022

@nihaka ideal rano po prebudeni podrzat v klbku nad "nocnickom", tato poloha sa pouziva pri bezploenkovej komunikacnej metode - najdes i obrazky na nete (a miesto nocnicka sa da vyradit i miska "na slahanie". Ja som mojim len takto

qwer2019
18. feb 2022

@pribinak už sú len univerzálne sáčky, a do tých chytiť moč je zázrak. Mne sa to nepodarilo

jazula
19. feb 2022

Nad ranom sme ju dali na prebaľovák v kúpeľni, odbalili plienku a pustili vodu (chcela som ju pôvodne pred odberom umyť 🙈). O chvíľku bol vodotrysk 😂. Zachytili sme do umyteho kelimka od jogurtu a preliali do skúmavky. Ešte nás aj doktorka pochválila 😁 (keďže nás pri tom nevidela).