Ako účinne liečiť bradavice na nohách?
Ahojte vedeli by ste mi poradiť niečo účinné na Bradavice môj 12 ročný syn ju má na pravej nohe na chodidle už som vyskúšala všelijaké prípravky z internetu a nič aj kožnej chodíme a nevidieť že by to bolo menšie už som zúfalá lebo sa nemôže ani kúpať v bazéne nič.Dakujem za každú radu.
@oblacik31 myslíte kúrie oko? Ak áno mala som to skoro po celej nohe chodila som s tým na vypaľovanie moc mi to nepomáhalo musela som tam chodiť často až po niekoľkých mesiacoch mi to úplne zmizlo
https://www.mojalekaren.sk/endwarts-original-ro...
Toto je jediné, čo mi zabralo. Trvalo to dlhšie, ale aj som tú bradavicu (veruka) mala veľmi dlho. Zmizla a už vyše roka nič. Konečne.
Mne pomohol taký extrakt z lastovničníka. Kúpila som ho od známej, ktorej ho nosí Ukrajinka. Potierala som som len po kvapkách. Vyžralo mi to úplne do hĺbky. Bolelo ma to a potom o pár dní mi to vnútri akoby spálilo, sčernelo. Pri chôdzi to bolo bolestivé. Hneď na to sme išli k moru a tam mi to morská voda, horúci piesok úplne vytiahlo. Ešte mám také stopy, ale myslím, že sa to zhojí úplne, resp zmizne. Duofilm a podobné mi vôbec nezabrali... vyhodené peniaze.
Ja neznasam domace recepty namiesto liekov ale je pravda, ze na bradavicu, ktoru mi ani na 5x nevedeli vypalit u dr mi pomohol cesnak :D normalne platok cesnaku hruby namocit do octu a to prilozit na brqdavicu a prelepit a nechat co najdlhsie, na druhy den vymenit za cerstvy. Po par dnoch iba tak cela sama bradavica odpadla ako nic a pod nou zdrava koza a to bola obrovska a hlboka dodnes nechapem
@oblacik31 aj my sme mysleli, ze je to kurie oko, ale kozna, ze bradavica. Tiez na chodidle a bolelo ho to a urobila sa mu dalsia, tak uz som sla ku koznej, lebo nic nepomahalo. Dr.nam dala taky lak...ale ten pomaha pri malych. Ked po mesiaci nic, tak som to dala vypalit dusikom a od vtedy uz rok mame pokoj. Mladsi mal tiez...asi chytil od neho, ale tam pekne zabral ten lak od koznej a zmizlo, lebo to edtelen zacinalo.
ja mam dobru skusenost s cesnakom vyluhovanym v octe. Prilozit na bradavicu, prelepit a nechat cez noc posobit. Rano vypadne bradavica aj s korenmi. Ak nie, tak dalsiu noc zopakovat. A imunitu treba posilnit - vutaminy, imunoglukan...
Cesnaky, lastovičníky... Kožná verruky na stupajach vymrazí za 2 minúty a hotovo.
Cesnak alebo citrónová kôra v octe a lastovičníková tinktúra. Tou si potieram aj papilómy.
ja som na bradavice odtrhla cerstvy lastovicnik a kvapkala. Keby som to bola spravila hned na zaciatku, mohla som si usporit hodne vyhodene eura v obchode, hodiny cakania u lekarky a kvapkanie kys. mravcej z lekarne. 🙉
Podla vyjadrenia koznej je to virusove ochorenie a deti to mavaju casto a bradavice, ako pridu tak odidu. Po 15tom roku zivota ze sa to upravi. 🙄

@oblacik31 ,
mal som, bola dosť veľká. Pomohol mi obyčajný čerstvý rez cesnaku. Prilepil som si ho najprv na hodinu, už na ďalší deň bolo vidieť zmenšenie. Potom som pridával čas. Dnes už ani nevidieť, že tam niečo bolo.
Alebo lastovičník.