Ako účinne liečiť molusky u 2-ročného dieťaťa?
Ahojte, prosím Vás neviete mi poradiť co Vám najviac zabralo na bradavice/molušky u malého dieťaťa? Naša dcérka má 2r a pri konecniku ma samu molusku. Už sme navstivili 2 kožných dr. Jedna nám dala nejaký olej na vysušené ale nemáme pocit, ze by to pomohlo. Aj sme nasadili vitaminy na imunitu. Ďakujem🙂
@nikajanka @nikajanka @nikajanka dobrýýý, chcem sa opýtať, ako ste nakoniec dopadli s tými moluskami? Mi s nimi teraz bojujeme, a máme ich tiež na dosť intímnom mieste 😩😩 pred 2 týždňami sme boli ku kožnému, predpísal nám roztok Verrumal, no ja si myslim že je to horšie 😩😩😩 ako keby jej to vypaľovalo všetko na okolo 😩😩 (rozdiel medzi fotkami sú 2 týždne) ... Pýtala som sa známej, vravela že toto je v poriadku... No mne sa to nezdá, v pondelok sa vraciame ku kožnému 😩😩 inak malú to nesvrbí, nepáli, neštípe... Ale je to veľmi škaredé 😩😩
Nie toto urcite nie je v poriadku, tie roztoky tak funguju, ze leptaju tu molusku, preto je aj v pribalovom letaku uvedene, aby neprisiel do kontaktu s kozou, nam kazala kozna, aby sme pred aplikaciou roztoku natreli okolie kremom, vazelinou, inak bude mat taketo flaky a teda neviem ako na tomto roztoku ale na Molusku, ktory my sme mali, je napisane, ze po 3-4 dnoch ked vidis, ze moluska je narusena treba prestat natierat (ale tento roztok to moze mat inak samozrejme), toto vyzera, ze uz v ziadnom pripade nenatierat, z fotky uz ani nevidno, ze by tam ta moluska este bola
Aj podla mna to nie je ok.Prestala by som pouzivat a nechala zahojit.Az potom riesila nieco dalsie.Nechapem ake maju lekari rozne postupy.Nasa kozna to malej po umrtveni zoskrabla,vydezinfikovala a za 2 dni tam nemala nic.
Tie molusky tam žiaľ ešte sú, len to na fotke nevidno 😩 už jej to nenatieram, lebo som sa strašne toho bála... Zajtra sa vraciame ku kožnému. On preto predpisal ten roztok, a preto nezoskrabal hneď, lebo tie molusky boli úplne malinké, a že vraj tento spôsob je bezbolestný, hoc dlhšie trvá... Preto šiel.na to najprv týmto spôsobom. A toto sa z toho vykľulo... Som zvedavá čo nám zajtra povie...
A @petamich vy ste s tými moluskami ako dopadli?? Môžem sa opýtať?
@martina11906 dali sme to odskrabnut, po tyzdnoch natierania Moluskom, ktory ho stipal a do dnes ma po tom jazvicky, sme to dali odskrabnut, dnes by som mu to dala odskrabnut hned a mohli sme mat pokoj, keby som vtedy vedela
Ze bezbolestny 😬 no neviem ale nasho maleho ten ekrazit stipal neskutocne, pred odskrabnutim sme mu to natreli analgetickym kremom a ani nevedel
@petamich no malá sa chvala bohu nesťažovala, a ona je dosť citlivá 😬😬 tak dúfam že ju to naozaj nebolí 😬 ale už jej to ako som už pisala nenatieram tým roztokom, posledné 2 dni ju kupeme v hypermangane a rano tiež natierame a vyzerá to trochu lepšie... Uvidíme čo povie lekár... Držte palce 🙏🙏🙏
@martina11906 moc moc drzim paste! nech sa toho cim skor zbavite 🤞🏻🤞🏻
@martina11906 dobrý deň, ospravedlňujem sa, že až teraz ale moc sem nechodím a aj som zabudla heslo 🙈😄 chvalabohu už nemáme. Používali sme roztok co to vyzral doslova bol plač (molusk) a potom som jej kúpila prírodnú intímny gel, mystický a taky kameň...ale čo konkrétne pomohlo netuším skôr myslím ten roztok. Ako to u Vás vyzerá?
@nikajanka - nam jednoducho pomohlo pri vecernom kupani do vody sme davali detsku morsku sol, v DM drogerii-farebne gule. Molusky zmizli jedna radost, nenarocne.
@katarina1964 naša absolútne nechce tieto farebné gule, tablety farebné nič 😄🙈 ale teším sa, že u Vás to bolo rýchle🙂
@katarina1964 wau, to naozaj? Nám sa tie molusky vrátili, už som z toho zúfalá. Môžete mi prosím poslať čo vám presne pomohlo? Nič iné ste nepoužívali?
@martina11906 -nic ine sme nepouziali, len morsku sol do vody

@nikajanka chvilku som tu nebola. Ako sa vad dari?