icon

Ako účinne liečiť mrle u detí?

mikaela1
29. júl 2025

Prosím Vás ako ste liečili mrle detom? Doktorka kazala 1tbl a o dva týždne zas 1tbl. Ale citala som, že davaju aj 3dni po 1tbl. Tak neviem teraz. Syn ich ma dosť, dcéra mala len jednu a uz som nič nevidela

majusik1304
29. júl 2025

@mikaela1 wermox sa berie po dve tabletky 3 dni a potom o dva týždne znova... Ale je aj iný liek, čo sa berie len 1 tbl a potom o dvq týždne znova preliečiť. Musí sa celá rodina preliečiť, aj rodičia, aj keď nemajú mrle.... Pre istotu

jarmila2010
29. júl 2025

ak vermox,mne sa zda,ze sme uzivali rovnako,ako vam kazala dr...1tbl a nasledne opakovat o 2t...tak je to aj v pribalovom letaku

dzulli1980
29. júl 2025

Za mňa nepostačujúce dávkovanie, vlastná skúsenosť ... dcére Vermox v dávkovaní 1 tableta a o dva týždne 1 tableta nezabrali ... momentálne dávame druhé kolo ... 1 tableta dvakrát denne tri dni, po dvoch týždňoch opakovať ... momentálne má zadok čistý, som zvedavá dokedy ... beriem, dezinfikujem denne ... už ma ide poraziť ...

mikaela1
autor
30. júl 2025
@dzulli1980

Za mňa nepostačujúce dávkovanie, vlastná skúsenosť ... dcére Vermox v dávkovaní 1 tableta a o dva týždne 1 tableta nezabrali ... momentálne dávame druhé kolo ... 1 tableta dvakrát denne tri dni, po dvoch týždňoch opakovať ... momentálne má zadok čistý, som zvedavá dokedy ... beriem, dezinfikujem denne ... už ma ide poraziť ...

@dzulli1980 a koľko ma dcérka rokov ? Mne to príde tiez malo len jedna tableta a ďalšia o dva týždne. Syn ich ma hrozne veľa v stolici. V pondelok som mu dala večer vermox 1tbl. Som z Toho pekne o nervy neviem kde to chytil. Syn má 10rokov.

dzulli1980
30. júl 2025
@mikaela1

@dzulli1980 a koľko ma dcérka rokov ? Mne to príde tiez malo len jedna tableta a ďalšia o dva týždne. Syn ich ma hrozne veľa v stolici. V pondelok som mu dala večer vermox 1tbl. Som z Toho pekne o nervy neviem kde to chytil. Syn má 10rokov.

@mikaela1 9 rokov má ... ani ja teda neviem, odkiaľ to dovliekla, ale už mi to ide pekne na nervy ... periem, dezinfikujem dennodenne ako krava, kocúre odčervené, my s mužom odčervení a už druhé kolo ťaháme.

mikaela1
autor
30. júl 2025
@dzulli1980

@mikaela1 9 rokov má ... ani ja teda neviem, odkiaľ to dovliekla, ale už mi to ide pekne na nervy ... periem, dezinfikujem dennodenne ako krava, kocúre odčervené, my s mužom odčervení a už druhé kolo ťaháme.

@dzulli1980 prosím vas a to prvá liečba nezabrala tak ste jej dali o dva týždne ráno aj večer 3dni a ta liečba uz zabrala? Za aký čas nemala uz žiaden červík?