icon

Ako uľaviť dieťaťu s upchatým nosom?

Včera o 17:52

Mamičky, pekný večer. Malý má už 10 dní sopliky, teraz má posledne viac menej upchatý nos, tak že ledva dýcha. Konvičkovanie u nás nejdem ani skúšať 🫢 dávam mu kvapky do nosa, Sinupret, Vincentku do difuzera.... Minulý týždeň som mu dala doužívať Trifet.....Neviem ako mu už pomôcť, zajtra chcem ísť k doktorovi, ale neviem s čím zas pochodime
.... Asi nijak jak vždy

anonym_9ec348
Včera o 17:54

Inhalator je lepsi ako difuzer

pralinka25
Včera o 17:59

a davala si mu aj klasicke kvapky s ucinnou latkou ako nasivin, olynth...?

autor
Včera o 18:00
@pralinka25

a davala si mu aj klasicke kvapky s ucinnou latkou ako nasivin, olynth...?

@pralinka25 áno dávala som od minulého týždňa od stredy Nasivin a dnes som vymenila za Orinox. Fakt už neviem, čo mu dať a doktor zajtra jediné čo povie je že mu mám robiť preplach nosa 🤷 ako naposledy keď som bola s týmto istým. 🫤

autor
Včera o 18:01
@anonym_9ec348

Inhalator je lepsi ako difuzer

@anonym_9ec348 nemáme, budem to musieť veru kúpiť.

ukulela
Včera o 18:03

Aké kvapky?

autor
Včera o 18:04
@ukulela

Aké kvapky?

@ukulela Nasivin a morská voda Quixx

pralinka25
Včera o 18:04
@anonym_autor

@anonym_9ec348 nemáme, budem to musieť veru kúpiť.

uzivat len 7 dni
ale tak lekar by mohol nasadit mozno pamycon aleboma mozno zapal dutin. ja som tak bola na tom a pomohli len atb s kortikoidami.
alebo ma mozno aj alergiu

slavomira236
Včera o 19:01

@anonym_autor ja uz mam upchatu nosnu dierku jednu 2 thzdne a zalahnute ucho z toho a uz aj zapal v nom. Uz duhe atb mam na uch sipupret vybraty po 30 tich rokoch som kupila olynth.nemozem spat. Co ja som sople nemala ani nepamatam

majlo1234
Včera o 19:08

Ten preplach nosa je zazrak ozaj. Aj pri mini detoch, syn nespoluoracuje dobre, tomu davam len striekacku do vane a vystrieka si slanou, co to da. A dcere vystriekavam ja nas vanou. Na noc natieram hrude mentolovou mastou, a tiez lvapkam do difuzera. Plus inhaluju vincentku

anonym_e2a3a4
Včera o 19:16

Syn zas opacne. Sopel tiekol, nie vela, ale tiekol taky tahavy, obcas zeleny... no po tyzdni som pisala dr. , ze odsavame ako divi a je to tovnake, ak nie horsie. Dostal nejake zarabane kvapky na styl pamyconu a uz po 2 dnoch obrovska zmena. Sopel nikde uz aj do skolky chodi, uz len ramo s vecer davame aby dodrzsl odporucanych 10 dni

deniska2706
Včera o 20:23

Jedine preplach 👌🏻

vorkola
Včera o 20:39

@anonym_autor Mna ,moja mama vzdy naparovala nad kamilkovym cajom,, v hrnceku a celu hlavu s hrncekom na stole obtocila uterakom a dychala nosom a za dva dni uplne uvonenie nosa,, nos vysuseny Kamilky vysusuju sliznicu,,Kamilky nesmu byt vrele..Pokial sme nemali nad 38,nikdy sme nebrali atb,, ale vsetko prirodne caje,hlavne zihlavou, nechtikov ,na rany len zasadne repikov caj,