icon

Ako urobiť zber 12h moču 22-mesačného dieťatka?

larra111
5. dec 2019

Ahojte mamičky, mate niektoré skúsenosti pripadne radu ako drobcov zozbierať 12h moč. Zbierať mame od 6 rána do večera 18h. Zatiaľ sa moc nepýta na nočník a ak aj áno tak hneď cika. Poznám aj tie náplasti na pipika ale on si to už nedá nalepit😔. Dakujem

kika831
5. dec 2019

@larra111 ja si pamatam ked som mala malemu zbierat moc- cely den behal s holou ritkou, len hrube ponozky a vrch a cely den som ine nerobila len striehla kedy zacne cikat a hned som to do ´teglika ´ od lekarky chytala. Niekedy sa podarilo menej niekedy viac. Ale nastastie to stacilo. Drzim pakce

slawka2208
5. dec 2019

ja tak isto celý den zavretá doma, vykúrené a s holou riťou behala nachystané 2 nočníky misky všade dookola a chytala o sto dušu.

larra111
autor
5. dec 2019

@kika831 ďakujem krásne.. Budeme asi na tom podobne.. Oni chcú všetko čo vycika.. Takže sodoma komora ani von v ten deň nepôjdeme.

larra111
autor
5. dec 2019

@slawka2208 však to, celý deň doma, neviem či porazí mňa alebo maleho😯

slawka2208
5. dec 2019

@larra111 no myslím že ja som bola viac na prášky. všade dočúrané všetko, lebo nestihla zadržať. po nohách postekana potom ked som ju umývala do vane sa vycikala katastrofa.

larra111
autor
5. dec 2019

@slawka2208 áno to aj náš. Aj povie mama kaka ale to už cika.. No bude to veselé. A lekárke si povedala ze si nestihla všetko alebo si na druhý deň znovu skúšala?

slawka2208
5. dec 2019

@larra111 ja som jej volala ráno, že asi dva deci som nestihla že to je v poriadku

veronickaj
5. dec 2019

@larra111 ja som syna postavila do sprchy na studenu dlazbu, do minutky sa vycikal. Vzdy ked ho idem osprchovat, resp.ho sprchujem, zarucene sa vycika. Takto sa mi podarilo zozbierat moc, ked to bolo potrebne.

larra111
autor
5. dec 2019

@veronickaj ale ja nemám problém mu zobrať jednorazovo moc. Problém je za 12h nazbierať všetok moč.