Ako vybrať ten najlepší krém na zapareniny?
Ahojte aký odporúčate ? Sudokrem nechcem, bepanthen sme používali doteraz ale začal robiť také “lepkavé priesvitné guličky” a dostali sme z toho strach že je to pre ňu nevhodne keď toto jej to robí…dnes som kúpila weledu baby s tým nechtikom…ale teraz čítam že je to plné vôni pre bábätko nevhodne ? No ja už neviem teda čo jej dať…rozmýšľala som ešte nad Sebamed ale skúste poradiť, ďakujem
Ak má dieťatko problém, tak odporúčam návštevu lekára. Takisto sme po radách ma MK skúšali imazol pastu a nezabrala. Pediatrička predpísala nakoniec sirup a to pomohlo.
Rybilka.
Preventivne Indulona klasicka modra alebo Vazelina. Obe odporucam. Poradili si aj s horsimi zapareninami ked sli malej zubky a prehanalo ju.
Dr max bebelo preventivne lahucky priesvitny bez voni.a ked je uz problem tak Penaten ten pouzivame doma aj na rozbite kolena akne a drobne ranky.
Rybia pasta je topka.
Používali to aj v pôrodnici. Jedna tuba nám vydržala 5 mesiacov.
Syn keď ma náhodou červený zadok alebo trosku zapareny tak mu veľmi pomáha krém Neo Phytiol.
Kalciova masť
Rybacia pasta.
@saxana000 ten bebelo je fakt celkom dobrý, dostali sme ho v taške dr Max, inak by som ho ani neskusila a roky používam sudocrem
Ja som vyskúšala veľa rôznych, ale vždy som nakoniec skončila pri sudocreme. (3deti) Ten im zaberal najrýchlejšie a najlepšie... Inak som nepoužívala nič,
Krem na zadocek z francuzskej kozmetiky Biolane 😊
Rybilka, alebo rybacia pasta - zaberali u nás najviac.
Ďakujem za rady, no ja dávam vždy aj preventívne pretože sa jej často robia otlačky a z toho ma červené nožičky alebo keď ma stolicu ma vždy komplet všetko červené, ma veľmi citilivu pokožku. Stačí nám ísť do autosedacky a už ma hneď červené. Vyskúšam čo ste poradili 🙂

A dieťatko ma problém? Ci len preventívne? Lebo preventívne sa nemá davat nič. Ak je problém, tam imazol Pasta je skvelá. Ale len v prípade potreby, nie preventívne.