icon

Ako vybrať ten najlepší krém na zapareniny?

1. dec 2024

Ahojte aký odporúčate ? Sudokrem nechcem, bepanthen sme používali doteraz ale začal robiť také “lepkavé priesvitné guličky” a dostali sme z toho strach že je to pre ňu nevhodne keď toto jej to robí…dnes som kúpila weledu baby s tým nechtikom…ale teraz čítam že je to plné vôni pre bábätko nevhodne ? No ja už neviem teda čo jej dať…rozmýšľala som ešte nad Sebamed ale skúste poradiť, ďakujem

lucia13022023
1. dec 2024

A dieťatko ma problém? Ci len preventívne? Lebo preventívne sa nemá davat nič. Ak je problém, tam imazol Pasta je skvelá. Ale len v prípade potreby, nie preventívne.

mamamasama
1. dec 2024

Ak má dieťatko problém, tak odporúčam návštevu lekára. Takisto sme po radách ma MK skúšali imazol pastu a nezabrala. Pediatrička predpísala nakoniec sirup a to pomohlo.

stanulienkat
1. dec 2024

Rybilka.

zanny93
1. dec 2024

Preventivne Indulona klasicka modra alebo Vazelina. Obe odporucam. Poradili si aj s horsimi zapareninami ked sli malej zubky a prehanalo ju.

saxana000
1. dec 2024

Dr max bebelo preventivne lahucky priesvitny bez voni.a ked je uz problem tak Penaten ten pouzivame doma aj na rozbite kolena akne a drobne ranky.

gejb
1. dec 2024

Rybia pasta je topka.
Používali to aj v pôrodnici. Jedna tuba nám vydržala 5 mesiacov.

miskamisiq
1. dec 2024

Syn keď ma náhodou červený zadok alebo trosku zapareny tak mu veľmi pomáha krém Neo Phytiol.

zzzzza
1. dec 2024

Kalciova masť

nikpa
1. dec 2024

Rybacia pasta.

skeblicka777
1. dec 2024

@saxana000 ten bebelo je fakt celkom dobrý, dostali sme ho v taške dr Max, inak by som ho ani neskusila a roky používam sudocrem

annamivo
1. dec 2024

Ja som vyskúšala veľa rôznych, ale vždy som nakoniec skončila pri sudocreme. (3deti) Ten im zaberal najrýchlejšie a najlepšie... Inak som nepoužívala nič,

sahel
1. dec 2024

Krem na zadocek z francuzskej kozmetiky Biolane 😊

tinka_1807
1. dec 2024

Rybilka, alebo rybacia pasta - zaberali u nás najviac.

autor
2. dec 2024

Ďakujem za rady, no ja dávam vždy aj preventívne pretože sa jej často robia otlačky a z toho ma červené nožičky alebo keď ma stolicu ma vždy komplet všetko červené, ma veľmi citilivu pokožku. Stačí nám ísť do autosedacky a už ma hneď červené. Vyskúšam čo ste poradili 🙂