icon

Ako vyfúknuť nos 1,5-ročnému dieťaťu?

10. dec 2024

Ahojte baby moje dietatko je prvykrat v zivote chore v noci parkrat zakaslanie a dnes tecu sopliky. Problem je ze sme jej este nikdy nefukali nostek takze to nevie nerozumie mi ze ma fukat nosom do tej vreckovky a ani si to nechce dat a urcite mi nedovoli pouzit ani tu odsavacku na vysavac lebo ani tu sme este nikdy nepouzili a ona si nic nenecha vopchat do nosa. Zatial jej ich len utieram ked tecu ale bojim sa aby sa jej neupchal nosik ked to nevyfuka von.

Strana
z2
kaciato
10. dec 2024

Moj si tiez nikdy nechcel nechat odsat nos dobrovolne ale ja som nama a viem co je pre neho potrebne takze sadnut pridrzat a rychlo odsat šťastný nebol 😉 ale bolo to potrebne teraz ma tri a vie vyfukat nos excelentne lebo pochopil ze bud sa nauci alebo vysavac ✌️👍

kaciato
10. dec 2024

A odporucila by som zvykat aj na inhalator ...my sme pri kazdej nadche trenovali a velmi pomohlo pri prvej laryngitide,nakolko liecba v nemocnici spocivala vylucne v inhalovani adrenalinu a neviem si predstaviť co by stvaral keby to nevie..

sims4
19. dec 2024

Zišla by sa fotka odsávačky akú máš? My sme na vysávač nenapájali, hoci je to taká že môže ísť. Išla som do toho ručne stručne, no poviem ti ani mne to nebolo nič príjemné 😀

earlgrey
19. dec 2024

Počkaj keď bude odmietať lieky a budeš jej ich musieť na silu dávať...to bude o držku...

Strana
z2