icon

Ako vyliečiť suchý brechavý kašeľ u detí?

13. sep 2024

Ahojte, mali sme doma kovid. 2dni 38tepl., nadcha, vlhky kasel. 1dieta(12r) vsak malo aj ma-po tyzdni-stale suchy hrdlovy brechavy kasel. Od zaciatku berie kalc.sirup, stoptusin, inhaluje koloid.striebro, vitaminy, caje, pridala som mastny zabal na krk, cibulovy sirup-cibula zaliata medom, cibulovy caj-vyvarena cibula, laktoferin.
Celu noc prespi bez zakaslania, ale akonahle sa rozrozprava, uz aj ho drazdi na hrdlovy suchy brechavy kasel. Teplotu nema uz od nedele(je piatok), nadchu nema, nic, iba ten kasel. Viete mi poradit este nieco? Dr.mu da urcite atb, ktore on velmi zle znasa aj napriek probiotokam-boli ho brucho, hnackuje, nechce jest, pit. Rada by som sa im vyhla, len ako doliecit ten kasel. Preco nezvlhol? My ostatni hned vlhky kasel. On bol inak prvy chory, on doniesol chorobu domov... dakujem za kazdu radu, tip. 🍀💚

Strana
z3
janage
14. sep 2024

Ja mam tieto https://www.lekarenadonai.sk/panthenol-jenaphar...

Hnusne sú jak čert ale fakt účinné. 1 na noc by som mu dala

autor
15. sep 2024

@janage ano, hydro 3x, lisajnkk 5x cmula. Vyzera to, ze kasel ustal😍🥳dakujem moc za rady🤩napr stoptusin sme v zufalstve pouzili prvykrat, ja vacsinou veci z lekarne nepouzivam, a nakoniec ho mozno prave ten drazdil🙄😕😞takze zase som o nieco mudrejsia.dakujem💗

janage
15. sep 2024

Za máličko. Držte sa.

autor
16. sep 2024

@janage ❤️

Strana
z3