icon

Ako vyliečiť zápal oka?

m226
7. aug 2025

Dobrý deň milé mamičky, babičky aj krstné mamky.

Chcem vas poprosiť o radu.Dcerka ma 1,5r mala akútny zápal oka s jarcekom.Zapal oka vdaka pani doktorke zmizol ale jarcek ostal je oveľa menší ale je tam používame a používali sme rôzne kvapky masť ale nič stale je tam a ja sa bojim aby nešla na operáciu lebo podľa lekárky ak to nezmizne jediné chirurgia pomôže
Brali sme:
OCUflash,uniflox,Franykoin,tobradex,septonex očné a tobrex.
Poraďte mi prosím ako urobiť aby jej to zmizlo úplne
Chodíme na kontroly každé dve týždne doteraz každý týždeň ma to uz druhý mesiac
Poraďte mi prosím
Ďakujem

taktotedanie
7. aug 2025

To je teda riadna nalez co to dieta vyskusalo a este aj s kortikoidmi……..
Ak to nepojde liecbou vzdy je lepsie odstranit chirurgicky bezne chodili deticky na oddelenie, radsej vybrat a mat pokoj ako dietatu davat lieky s kortikoidmi ( a takemu malemu dietatu!)

m226
autor
7. aug 2025
@taktotedanie

To je teda riadna nalez co to dieta vyskusalo a este aj s kortikoidmi……..
Ak to nepojde liecbou vzdy je lepsie odstranit chirurgicky bezne chodili deticky na oddelenie, radsej vybrat a mat pokoj ako dietatu davat lieky s kortikoidmi ( a takemu malemu dietatu!)

@taktotedanie myslíte že by bolo lepšie ísť to odstrániť ďakujem krásne za radu ak nezaberajú lieky nič tak asi máte pravdu

refly
7. aug 2025

Ak to treba chirurgicky, tak to treba chirurgicky. Ak nezabrali silne lieky a lekar, tak ti nejaka babska rada ohladne vyvaru slezu a stromovej kory asi tazko pomoze.
Ludia v akomkolvek veku chodia na operaciu, ved to nic nie je. Diky bohu ze mame takuto moznost, lahnut si na stol a zobudit sa s opravenym problemom.

taktotedanie
7. aug 2025
@m226

@taktotedanie myslíte že by bolo lepšie ísť to odstrániť ďakujem krásne za radu ak nezaberajú lieky nič tak asi máte pravdu

@m226 pokial nezaberaju tak jednoznacne
Puzdro sa odstrani a je pokoj
20min zalezitost