Ako zbaviť dieťa dlhodobých príznakov prechladnutia?
Ahojte.Uz neviem,čo robiť.Cjodime už dvaa roky do škôlky,dieťa má 5.Od januára bol v škôlke malo.Stale dokola nejaká viróza a keď nie,tak aspoň sople,aj teraz.Nic akútne,ale predsa sú a v škôlke sa to ,samozrejme,nikomu nepozdáva,tak sme viac doma ako v škôlke.Co pomôže? ďakujem vopred všetkým
@katarinka89 ďakujem.nejake konkrétne?keď to takto poviem lekárke,tak bude vedieť,predpokladám..
Aj moj bol od zaciatku roka striedavo v skolke a chory doma so zelenym soplom. Ktory sme po 2 tyzdnoch vyliečili, no po 3 dnoch opat sopel. Uz ma to dojedovalo, a sla som k doktorke spravit ster z nosa a ma bacila ktory zabiju antibioticke kvapky, tak keby som sla skor, mohli sme si usetrit kopec casu.
Len jeho doktorka je taka, ze kym nie je problem skutocne vazny, tak nejako extra neriesi. Takze so soplom som otalala a 3 mesiace mal v nose bacila. Nabuduce nevaham a idem hned
Výter nos, hrdlo a nech vás pošle na krčné .. my sme takto riešili a nakoniec mesiac dozadu sme vyberali nosnu mandlu
Nosná dutina aj ústna ma iste typy aj množstvo baktérií, ktoré sú súčasťou flóry.pokial sa objaví zvýšené množstvo, resp.vyskytne baktéria ktorá súčasťou flóry v hrdle a v nose nemá byť, robí to problémy. Stačí ster na zistenie- oni vedia posudit- nato sú labky. My sme takto od januára v cykle chorob- až po zlej skúsenosti a 3 mesiacoch choroby nám zistili bacila
@adeladulova ide ma rozdrapit, keď vidím ten postup lekarov- obvolavas, objednaju ta, bez crp slahne atb, o 2 tyzdne znova, potom znova. Nakoniec ta zdzube, ze zasa dalsie atb, a až keď sa ti dieťa dostane do nemecký so zápalom pluc- tam urobia stery a zoberú krv- tak potom detský urobí stery lebo možno aj ostatní súrodenci to majú. Takže ja už fakt neviem, kam to spejeme. A samozrejme momentálne žiadna liečba lebo už mali 3x atb.....
@katarinka89 ďakujem vám,idem hneď v po to riesit
Ďakujem pekne všetkým za cenné rady

Urobiť stery