Ako zistiť čas príjmu na zákrok so štvoročným dieťaťom?
Ahojte, v utorok čaká syna operácia ktorá je už dlhšie naplánovaná. Akurát sme minulý týždeň obehli všetky predoperačné vyšetrenia, s tým že 7.1. má príjem.
Bude operovaný v Michalovciach.
Práve som sa pozrela do kalendára aby som vedela kedy tam máme byť, ale mám tam len poznámku 'zistiť čas'.. Na čo je už neskoro. Vôbec som si neuvedomila že neviem čas kedy tam mame byť. Pozrela som všetky papiere a správy, a je tam len napísané že príjem 7.1. s všetkými predoperačnými. Nikde žiadny čas. Ambulancia samozrejme už do utorku (7.1.) kedy máme príjem nefunguje, keďže v pondelok je sviatok. Dá sa zavolať len na recepciu, a tam ma recepčná len poslala veľmi škaredo kade ľahšie, že čo som za matku že som sa neinformovala skôr, a ona nevie a nič mi nepovie, lebo ja isto potom poviem že recepčná mi zle povedala, a určite som len lenivá si prečítať správu vlastného dieťaťa, a zrušila mi hovor v strede vety. Dobre super, stačilo slušne povedať že neviem, ale nevadí.
Neexistuje nejaký fixný čas na aký sa chodí? Alebo neviete mi poradiť čo mám robiť, netuším na koho sa obrátiť. 😢
no my sme boli 2x na operaciu planovanu a mali sme byť bud na šiestu alebo pol siedmu už v nemocnici, aj ked operacia vychadzala na obed
@viki128 ak máte prísť v deň operácie, choďte nalačno, najneskôr na 7, radšej na 06:30.
Ak mas tel. cislo na oddelenie ja by som zavolala este tam snad ti budu vediet poradit ked recepcna nie. Ale isto najneskor na 7 by som prisla, prijem v den operacie je spravidla v skorych rannych hodinach.
@viki128 ahoj, minuly rok som bola 2x na operaciu v nemocnici a prijem bol o 7.00
Ale ludia tam cakali uz skor.a bola to tak trochu vyhoda, bo ich aj skor ubytovali atd.
Ked som bola v minulosti dvakrat na jednodnovke v sukromnom zariadeni, tiez bol prijem o 7.00, kliniku otvarali 6,45.
@sara07
@pseudomonas87
@nynia
@janetinka27
Ďakujem kočky ❤️❤️❤️ pôjdeme teda pre istotu skoro medzi 6 a 6.30, ste super
@viki128 a z tej ,,,,,,,,,,,,,,na recepcii si nič nerob, človek je v takom strese že dieta ide operovat že skutočne sa proste zabudne na toto napr spytat
budeš tam s ním ? lebo obed si zabezpečuješ sama , to sa informuj ked pridete na oddelenie, alebo si niečo zober zo sebou , stravu ma len dieta
a tiež sa spytaj niektoré nemocnice umožnujú ked sa dieta prebudza z operacie byt pri nom, čakaš pred operačkou, zavolaju ta, prezlečieš do tych ich habov a potom sediš kym sa nepreberie ,spytaj sa či je to tam možné ..

Choď tam ráno na 7:00 a prinajhoršom pockate