Ako zistiť, či sú vši skutočne preč?
Ahojte, dcérke som objavila cca 2tyzdne dozadu tieto potvorky, vlasy sme umyli vycesali a stále ešte umývam po týždni cesem každý deň, prádlo, uteráky, čapice všetko komplet vyprate...len už mám takú paniku v sebe že keď raz mala a čo ak sa stalo že som nejaký hnidu prehliadla a celý kolotoč začne odznova 😥 keď cesem tak na hrebeni nič nezostáva len na ešte vo vlaskoch má také podozrivé supiny a skúšala som odfotiť ak je to vidieť či sú to naozaj lupiny alebo ešte nejaké pozostatky

Občas pre istotu použi olej do vlasov a nechaj pôsobiť. Ak by aj boli nejaké vši, olej ich zadusí.
Vitaj v klube 🫣
My sme prvý krát mali vši pred rokom... Prvý krát som sa skoro zbláznila,po dome keď som našla vlas kukala som či tam nieje hnida a vždy keď malá zaspala som zapla baterku na mobile a hrabala sa vo vlasoch.. zbavis sa len poctivým vycesavanim ja som cesala aj 2 hodiny najstastie muž má čelovku takže som kukala vlas po vlase 🫣 odvtedy sme ich mali už asi 4x .. ale vždy od jednej dotyčnej 😩 tento školský rok sme mali raz odvtedy každý deň keď príde zo škôlky ide hneď do vane tam ju precesem vsivakom,vytrasiem.. plus dávam na prevenciu sprej,teatree pil,gél a vlasy v cope atď.. takže verím je to na nervy

Lupinu sfuknes,hnidy len nechtom stiahnes. Ak si 2t nic nevycesala,tak mate po. Ale kludne este preces kazdy druhy den