icon

Ako zistiť, či sú vši skutočne preč?

alexsamko
23. jan 2025

Ahojte, dcérke som objavila cca 2tyzdne dozadu tieto potvorky, vlasy sme umyli vycesali a stále ešte umývam po týždni cesem každý deň, prádlo, uteráky, čapice všetko komplet vyprate...len už mám takú paniku v sebe že keď raz mala a čo ak sa stalo že som nejaký hnidu prehliadla a celý kolotoč začne odznova 😥 keď cesem tak na hrebeni nič nezostáva len na ešte vo vlaskoch má také podozrivé supiny a skúšala som odfotiť ak je to vidieť či sú to naozaj lupiny alebo ešte nejaké pozostatky

Ako zistiť, či sú vši skutočne preč?Ako zistiť, či sú vši skutočne preč?
petulda333
23. jan 2025

Lupinu sfuknes,hnidy len nechtom stiahnes. Ak si 2t nic nevycesala,tak mate po. Ale kludne este preces kazdy druhy den

unicornlady
23. jan 2025

Občas pre istotu použi olej do vlasov a nechaj pôsobiť. Ak by aj boli nejaké vši, olej ich zadusí.

nyphadora
25. jan 2025

@alexsamko nemôže mať reakciu na šampon proti vsiam ? Nemam s tam skusenosť, len jej možno nesadol a ma z neho lupiny.

alexsamko
autor
25. jan 2025

@nyphadora môže byť, mohol jej veľmi vysušiť vlasy

lechtivka
25. jan 2025

Vitaj v klube 🫣
My sme prvý krát mali vši pred rokom... Prvý krát som sa skoro zbláznila,po dome keď som našla vlas kukala som či tam nieje hnida a vždy keď malá zaspala som zapla baterku na mobile a hrabala sa vo vlasoch.. zbavis sa len poctivým vycesavanim ja som cesala aj 2 hodiny najstastie muž má čelovku takže som kukala vlas po vlase 🫣 odvtedy sme ich mali už asi 4x .. ale vždy od jednej dotyčnej 😩 tento školský rok sme mali raz odvtedy každý deň keď príde zo škôlky ide hneď do vane tam ju precesem vsivakom,vytrasiem.. plus dávam na prevenciu sprej,teatree pil,gél a vlasy v cope atď.. takže verím je to na nervy