Ako zmierniť nočný kašeľ u trojročného dieťaťa?
ahojte. mate nejaky tip? doeta je zdrave nekasle cez den nema.sopel ale.v noci sa nudi zls.hroznym kaslom a trva to aj hodinu aj dve
co som uz skusila: stoptussin sirup. zodac kvapky. difuzer. nakrajana cibula.k hlave. mokry uterak na radiator. lyzicka.medu. mlieko. dokoran balkon a sediet a dychat chladny vzduch.
dvojty vankus nech lezi vyssie. prosim poradte ako sa vyhnutnocnym zachvatom kasla. dik
Zatekajuce sople ako nahle lahne tecu a tecu, pamycon na predpis zaberie za 2 dni a dieta v pohode
Zatekaju jej hlieny. Nam pomihol sinupret a fenistil. Ja osobne som si davala lyzicku medu alebo striekala do hrdla anginal sprej - upokojil hrdlo
A nemoze mat ten suchy zapal pluc, co vsade pisu ze su teraz virozy? Presne taketo prejavy - bez teplot, sopla, bolesti, len dlho pretrvavajuci suchy kasel.
Ak ten kašeľ neprechádza choďte radšej k dr, nech jej spraví výter a crp. Môj mal teraz nedávno skoro mesiac suchý kašeľ, nemal sople ani teplotu, len trochu zväčšené mandle a uzliny na krku, hrozne sa drhol hlavne na noc, viac kašľal ako spal, vyšiel mu z výteru z hrdla nejaký premnožený streptokok čo bežne býva v tele, ale mal ho masívne, pediatrička ho nechala trápiť, že telo si s tým musí poradiť samo -crp mu vyšlo 8, naštvaná krčná zas požadovala antibiotiká na preliečenie, tak mu ich naveľa pediatrička predpísala a konečne nekašle a vyspíme sa, kašľal tak že budil všetkých.
To budú zadné sople. Moja to tiež aktuálne má, konečne sa tie sople troška púšťajú. Myslím, že zabrala kombinácia - zvlhčovač, difuzer, veľa tekutín a najmä Sinupret. Ale teda noci strašné. Mne včera potvrdili pľúcne chlamýdie. Ak to dcére neustane do 10 dní, tak pôjdem aj s nou na krv ale zatiaľ sa snažím myslieť pozitívne a verím, že to má zasa len niečo zo škôlky. Za mňa teda skus ten Sinupret.
@kristinathapova Osobne by som nešpekulovala a šla hneď k lekárovi, bud to vyberie pediater alebo vás pošle na orl.
Ak chceš skúsiť niečo doma, tak tu je postup.

@juliet86 nemoze mat reflux a z toho ten kasel?