icon

Ako zničiť vši?

trimity68
1. jan 2013

Ahojte prosím o radu mala mi dostala vši a neda sa mi ich zbaviť som stoho nestastna ☹

ela_79
14. jan 2017

Ja mam este paranit sprej nejaky preventivny tak ten davam rano ked zacujem ze su niekde v okoli vsi a vlasy umyvame teatree samponom a raz za tyzden po umyti cesem s kondicionerom a vsivakom. Odvtedy sme nemali. Neviem coz toho pomaha.

sardinka336
14. jan 2017

ano, ten paranit spej ako prevencia mam aj ja....učešem dceru do copu a presprejujem...
Ale uz som na pripravky dala ,,majlad,, preventivne asi zase kupit niečo.
Uz mam len polku paranitu a dnes je 7 dni od ,,prveho utoku,, tak potrebujem to opakovat...

katrin21
14. jan 2017

@sardinka336 nie nie, to nie je prevencia.. ja mam ako prevenciu sampon, co je tomu... tento spray normalne likviduje..taky fest mastny, olejovy , prirodny... nie chemicky...
https://www.prozdravi.cz/paranit-sprej-60-ml-40...

ty co mas ten sensitive lotion, to mas plastovy vsivak?? lebo s tymi nemam dobru skusenost, nevycesu hnidy tak dobre, ako kovovy....

ela_79
14. jan 2017

to su dva rozne spreje:
Paranit preventívny sprej
Paranit Radikalny sprej

sardinka336
14. jan 2017

poplááách...tak ze dneska dame pre istotu znovu zabal, ze zicher je zicher....pred týždnom mala na hlave Difusil a raz umytu hlavu tým Capisan, ale ten je skor ako prevencia....
Pozerám, pozerám, hlavu rozhrabavam...našla som jednu mrtvu hnidku a jednu taku ,,lepšie,, vyzerajucu a pozrem ze čo ma červene nad krkom a uplne mikro zivu voš som našla...ešte maličku, zrejme ,,čerstu,, velka nahoda ze som si ju vsimla lebo ani nechodila ako tie velke čo som videla pred týždnom. Chce sa mi plakat...beriem ,,strojek,, uz na to nemam nervy...len dcere sa budu v škole smiat kebyze to spravim...šalieeeem!! Zajtra idem kupit ten Paranit...ten dcera nemala na hlave ešte. Tak uz som pochopila prečo to cele po týždni opakovat...zatra zase poperiem...ja som si napatlala na hlavu rastlinny olej zmiešany s alpou...ine doma teraz nemam...šaliem...uz som sa nádejala, ze je to ok......sorry za tak dlhy traktat, ale potrebovala som to zo seba vypisat.

margareta52
14. jan 2017

@sardinka336 kolko ma dcera? ja ked som mala tak som si az ked prefsrbila vlasy zmizli

sardinka336
14. jan 2017

dcera ma 7 rokov....

misicka1980
14. jan 2017

@sardinka336 nam sa osvedcil samoon pre psov Orthosan a elektricky hreb na vsi. Viem co prezivas, lebo ja som salela tiez.

sardinka336
14. jan 2017

kočky kolko ste s tým zapasili...dajte nádej utrápenému človeku...
Ano, aj o tom ortosane som čitala, pozriem v chovatelských potrebach.

misicka1980
14. jan 2017

@sardinka336 my sme umyvali hlavu s orthosan samponom 2 tyzdne a ten elektricky hreben na vsi sme pouzivali tiez 2 tyzdne a potom uz len preventivne. Teraz ho tiez pouzijem raz do mesiace ako prevenciu.

kankam
14. jan 2017

@sardinka336 kup si hreben nitty gritty,najdes tu na konikovi baby predavaju,je to super vec,nam pomohla 2 roky dozadu a tento rok opat.je to kovovy hreben,vycese aj hnidy.Paranit nam najviac pomohol.treba kazdy den vycesavat,a opakovat po tyzdni kontrolu.co nemozes oprat vyhod von na mraz.

lovely73
18. jan 2017

muž kupil ten elektrický všivak a le aj tak som ostala pri"ručnom zbere " a žehlička na vlasy

mamazem
31. jan 2017

Dobrý deň,
všetky produkty Nitty Gritty, vrátane patentovaného kovového hrebeňa na vyberanie hníd (funguje výborne), ale aj prírodný sprej na odpudenie vší a roztok na lepšie vyčesávanie nájdete u nás na mamazem. Máme skladom, expedujeme ihneď.
Alebo kliknite na www hnidy sk
https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...

kankam
31. jan 2017

@mamazem naozaj môžem všetkým len doporučiť, u nás funguje priebežne počas celej sezóny a vždy sme s ním mali rýchlu likvidáciu, keďže odhalil aj hnidy, ktoré iné hrebene nemajú šancu ... 🙂

mamazem
31. jan 2017

@kankam My sme veľmi zvedaví hlavne na odozvu na Nitty Gritty Defence Spray, ktorý odpudzuje hnidy. Navyše čisto prírodný a veľké balenie. Testujeme 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...

medovka14
30. mar 2017

Baby, prave som nasla najstaršiej dcére vši :( tak kontrolujem hlavy aj zvyšným dvom a obe ich majú :( teraz riešim co a ako, lebo najstaršia má strašne husté vlasy, má ich ako chemlon, ako leviu hrivu :( neviem ci nebude lepšie ich ostrihať :( a druhy problém, ako to riešiť u bábätka? Ma 7 m a dlhšie vlásky, mam ju ostrihať?

erickatt
30. mar 2017

@medovka14 malinku ostrihaj, vlásky rychlo dorastu. Asi ich mas uz aj ty. Idem pohľadať foto co na to zaberá

erickatt
30. mar 2017
erickatt
30. mar 2017

A doma všetko vystriekaj, gauc, plysaci, auto, kočík, ...

medovka14
30. mar 2017

@erickatt ďakujem, a tým sprejom ak vlasy aj veci ostriekat?

erickatt
30. mar 2017

@medovka14 ja ho mam pre istotu v robote. A všetko tym vystriekam. Stojí 5 eur. Kúpite v chovoprodukte. Tym starším aj sebe kľudne. Neublíži, malinku na kratučko

erickatt
30. mar 2017
lussy666
30. mar 2017

Nam na vsi zabral jedine a jedine Pedicul hermal

https://www.google.cz/search?q=pedicul+hermal&c...
Predtym sme mali asi 6 roznych druhov samponov, sprejov...zabralo jedine toto. Je to taky olej, myslela som ze pojde tazko z vlaskov, ale v pohode...ako sme sa vsi zbavili, tak tri mesiace na to boli zasa vsi...kamaratka mi poradila ako prevenciu Hedrin sprej. Stoji do 10€ a funguje! Voni pekne ovocne a pouziva sa 2x tyzdenne, po umyti alebo sj na suche..aj sa super rozcesavaju vlasy - dcera ma po pas..a co som neskusala, zevraj ako prevencia zabera par kvapiek cajovnikoveho oleja za usi, ze to vsi neznasaju. Ale to overene nemam...pedicul a hedrin...jedine co nam zabralo...drzim palce, je to beh na dlhe trate😒

lussy666
30. mar 2017

Si to citam po sebe, pisem jak tatar - tri mesiace na to boli v skole zasa vsi, ne ze dcera mala zasa..a to som jej zacala davat ten hedrin a doteraz je vsetko ok;)

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
medovka14
30. mar 2017

@malicka1986
@lussy666
A po kolkych dňoch šli vaše baby zase do školy?

sardinka336
30. mar 2017

Ja odporučam hlavne šampony na baze tých olejov, dcere som robila zabaly aj na noc...a dobrý je ten hreben Nitty Gritty, odporučam!! Vyčeše aj hnidy, netreba prácne hladat. Uz ma hlava svrbí len čo to píšem😀 uzili sme si s tými potvorami svoje, klop klop na drevo dufam, ze uz to nikdy nezažijem. Ešte som používala aj žehličku na vlasy...ktore hnidy som prehliadla tak snad spálila...

medovka14
30. mar 2017

@malicka1986
@lussy666
Ďakujem za typy 🙂

medovka14
30. mar 2017

@sardinka336
Ďakujem za radu...
Ona ma takéto vlasy, s nimi sa ťažko pracuje aj keď sú bez vši :( ani si nechcem predstaviť ten rev co bude pri vycesavani

sardinka336
30. mar 2017

😨

tak veeeela kondicioneru...a pevne nervy. My s dcerou (8 rokov) sme sa uz ani citit nemohli. Denne aj 2x som jej hlavu kontrolovala, uz len čo ma videla s hrebenom tak ,,utekala,, a mrnčala....uz som bola v koncoch som sa vyhrážala, ze ju ostrihám.