Ako zoberiem moč 10 mesačnému dievčatku?
Prosim ako zoberem moc 10m dievcatku ked som zabudla kupit tie sacocky
@alexandra1104 bud rada, usetrila si zopar centov, poriadne vyumyvaj nocnik a zabav ju tam, alebo ak ti ma niekto pomoct, drzte ju nad vanou a druhy nech odchytava moc, keby zacala cikat do nejakej nadobky... nam sa tie sacky vzdycky odlepili, lebo tam bolo nacikane tolko, ze to zacalo vytekat
@alexandra1104 ten moc by mal byt sterilny a na to su tie sacky,..cize ,...musis ist zajtra kupit,alebo ist k doktorke a pytat si,...a medzitym kym budes cakat na vysetrenie,tak jej ten sacek prilepis a das jej pit a urcite sa ti to podariiii,...
@alexandra1104 vezmi si malu na kolena v kupelni pusti vodu a pridrz jej nadobku kam chces odobrat moc.my sme to malemu tak vzali,ked mal len 6 mesiacov,moj ocino je urolog a takto povedal ze mame zobrat.ta tecuca voda pomohla chvilu sme pockali a hned sa vycikal 🙂
@alexandra1104 Zavisi podla mna od toho, na ake vysetrenie moc treba. My sme podla instrukcii Dr. rano po prebudeni malu poumyvali od plienky a kremov, potom vyzlecena, odbalena lezala na posteli s nepremokavou podlozkou, a cakali sme s obycajnou, vyumyvanou nadobkou (od vyzivky a pod., mozes predtym aj vysterilizovat - vyvarit vecer a do rana nechat vychladnut), a ked cikala, tam sme zachytili, co trebalo, a odniesli doktorke.
keď budeš v tej lekárni, tak si nezabudni kúpiť skúmavku (taká plastová) na prenos moču. stojí pár centov.
@alexandra1104 nam,sa do,sacku,nikdy moc odobrat nepodarilo. Tak,sme,odobrali do,skumavky vzdy.
ja som,to,robila tak,ze,skoro rano som,ju zobudila,odbalila,dobre vyumyvala,pod teplou vodou mydlom(dr.tak kazala ).
pripravila,skumavku,podlozila,pod malu,plienku a cakala. Ak,je,uz chodiaca,tak,treba behat za nou a sledovat. Potom,uz,len,zachytit stredny prud mocu.samozrejme,predtym dat i pit.
my sme nosili moc kazdy mesiac poctivo do jedneho roka ..... minuli sme milion sackov, no nam sa podarilo az vtedy ked som nalepila sacok a dala ju sadnut na nocnik .... ked lezka, babatko kope nozkami a sacok odlepi ... ked sme preliali z nocnika do sacku, bol vzdy plny bakterii a museli sme prist znova ....vela stastia 😉

@alexandra1104 dat vela pit,posadit na nocnik a cakat...