icon

Ako zvládať časté choroby u detí?

9. feb 2024

Ako to zvládate Maminy ? Ja mám 2 deti a všetko vždy schytám snimy. Ja mám pocit že už to nedávam tento kolotoč. Nič iné nerobim len niekoho “liečim”..
Pred troma týždňami zápal stredného ucha aj ja aj syn , teraz zas syn teploty už druhy deň a sťažoval sa na bolesť ucha a to uz na sebe cítim zas že ma boli telo a vyčerpanosť a bojim sa že zas začne aj to ucho tak má v ňom už pichá sem tam 😫do toho ročne dieta uplakané pri nohách a pes … som z toho hotova

alickaf
9. feb 2024

Ja tak schytám kazdu chorobu so synom (13m).. vždy keď je chorý ja som do dvoch dni tiež a ledva sa o seba dokážem nejak postarať.. a musím aj onho. Je to masaker, aktuálne sme tiež chorý, maly si ide v postieľke vykašľať pľúca čo mu sople zatekaju a ja ležím cela slabá a vyčerpaná a len tŕpnem kedy vstane s veľkým plačom lebo nemôže spinkať kvôli kašlú a soplom..
je to o drzku hrozne, takze verím ti a súcitim

marianarem
9. feb 2024

No my to takto tahame uz rok a pol odkedy maly nastupil do skolky. Momentalne tahame uz cca 20. jeho chorobu. S muzom chytime tak 80% od neho. Do toho ale obcas chytime nieco aj mimo neho. Predtym som byvala chora tak raz za rok-dva. Teraz to vychadza tak okolo 10-12x do roka. Hrozne to je.
Ja si uz pravdu povediac davam respirator. Tym sa vyhnem takemu priebehu, ktory by ma odrovnal. Do roboty chodit treba (a chcem), doma to tiez treba aspon nejako obriadit. Ked bol.maly prvykrat chory, tak ma to odpisalo na mesiac a skoncila som na atb. Nevladala som doma nic moc urobit, muz bol chory tiez a nastahovali sa nam z dvora blchy, nocna mora. Odvtedy sa proste snazim udtzat v pouzitelnom stave.