Ako zvládate laryngitídu u 3-ročného dieťaťa ?
Žienky mávajú aj vaše deti Laringitidou....ako to zvládate máte nejaké skúsenosti ako ešte dieťatku pomôcť mala ma 3roky
V tomto príspevku a komentoch je dosť rad, tiež som komentovala https://www.modrykonik.sk/blog/montemotherone/article/svina-ckql85/
@2861994 maly má 20mesiacov a žiaľ ju už mal 2x..zakaždým mala iný priebeh, raz hrozný kašeľ, druhýkrát zase vysoké teploty..Doktorka nám dala na to lieky plus fenistil a kalciových sirup a do 2-3 dni bol pokoj našťastie. Dávala som aj teplý olejový obklad na krk. Našťastie sa mi nikdy nedusil, ak by náhodou, treba chladný vzduch, otvoriť okno dokorán..
@2861994 kúpiť inhalator a inhalovat vincentku, nič lepšie nám nezaberalo ako toto
@2861994 Solmucol je na rozpúšťanie hlienov, kalcium vôbec na posilnenie organizmu v boji proti infekcii. Takže obidva 😉

@2861994 syn mával dosť často ako sme sa presťahovali s činžiaku do bytovky máme pokoj je tu viac vlhko ako v paneláku. Pomáhali nám zvlhčovač na vysie vankúš alebo otvorené okno v zime rektodelt vždy v zásobe a kalciovy sirup