Ako zvládlo vaše dieťa operáciu nosných a krčných mandlí?
Dnes o 11:09
Baby robili vášmu dieťaťu (6r)kombi operáciu?(Nosné,krčne mandle a prepich uší)?Ako to dieťa zvládlo?
@anonym_autor my sme boli ked malá mala.5.5r vacsi strach som mala ja 😇....ona v pohode az nato ze sa prebudila skor kedze treskali na chodbe bola.este mimo ale dala to bez.problemov v noci som sledovala dala nurofen na noc od bolesti a len týždeň dva som upozorňovala nech neskace na druhy den akoby nic nebolo...len mierna bolest ale.moja je citlivka boli sme cez leto

no neviem či to pomôže dcérka síce nemala všetko naraz ale nosné mandle boli keď mala 4 roky jednodňovka tam bolo aj hojenie aj bolesti OK .... krčné mandle mala vlani ako 8 ročná uplne vyrezané.. v nemocnici sme boli 3 dni... ľadovali jej krk celú noc kontrolovaná bola pravidelne , infúzie dostávala, domov dostala kvapky do bolesti a teda mala bolesti... hrdielko treba zvlhčovať veľa piť... problém sme mali v noci asi dve noci lebo keď jej vyschlo hrdielko nastúpila bolesť vyschlo jej hrdielko nevedela prehlnuť slinu a začala sa akoby dusiť a kašľať a kašeľ je teda nežiaducí aby neprišlo ku krvacaniu.... upokojila som ju vyplula slinky pomaly sa napila vlažneho aby sme hrdlo zvlhčili a bolo dobre... držím palce je to zásah a teda doma bola cca 2 až 3 týždne po krčných mandliach