icon

Ako zvládnuť hospitalizáciu bábätka kvôli horúčke?

20. jún 2025

Ahojte s malým sme hospitalizovany kvôli horúčke ktorá sa včera nedala zraziť dneska ma taktiež horúčku na ktorú mu dávajú infúzie ani nurofen cipok nepomáha dávam mu probiotika vitamín E to mi kázali bol niekto takto v nemocnici a bábätkom? Co ste 4obili aby ste ho zabavili? Je na infuzii a on by sa pretacal ale nemôže potom plače nebaví ho nič len sme na jednom mieste ani von ísť :( :( ja som unavená nespala som v noci neviem dokedy toto bude trvať :( idú mu zúbky...

unicornlady
20. jún 2025

Keď mu idú zuby, to je cca polročné dieťa?
Lebo chcela som napísať, či tam nemajú nejakú miestnosť pre deti, kde by boli napr. detské knižky. Ale také bábätko s tým nezabavíš.

autor
20. jún 2025
@unicornlady

Keď mu idú zuby, to je cca polročné dieťa?
Lebo chcela som napísať, či tam nemajú nejakú miestnosť pre deti, kde by boli napr. detské knižky. Ale také bábätko s tým nezabavíš.

@unicornlady áno ma 8 mesiacov

jaass
20. jún 2025

Musíte vydržať 💙 my sme so syncekom boli v nemocnici podobná vec, bolo to náročne. Synčekovi dali vždy dlhu “hadicku” z infuzie aby som sa s ním mohla prechádzať po izbe. Vám nedali? Skús sa opýtať keď tak🙂 a doniesť rôzne hracky z domu aby si ho zabavila. Na zubky skús kamistad ale klasicky, nie detsky.

miskamisiq
20. jún 2025

Bola som so synom dlhšie v nemocnici, do jeho roka niekoľkokrát. S 8 mesačným áno je to ťažké ale nič iné len vydržať. Presne ako píšu, skúste si vypýtať dlhší kábel na infuziu, tak som sa s malým aspoň prechádzala. Tiež sme mali hračky z domu ale čas sa vliekol neskutočne. Držím palce, nech malý rýchlo vyzdravie a pôjdete domov.

autor
20. jún 2025
@miskamisiq

Bola som so synom dlhšie v nemocnici, do jeho roka niekoľkokrát. S 8 mesačným áno je to ťažké ale nič iné len vydržať. Presne ako píšu, skúste si vypýtať dlhší kábel na infuziu, tak som sa s malým aspoň prechádzala. Tiež sme mali hračky z domu ale čas sa vliekol neskutočne. Držím palce, nech malý rýchlo vyzdravie a pôjdete domov.

@miskamisiq no prechádzať sa nemôžem lebo ze sa tu malý ešte od niekoho viac nakazi

carduelis
20. jún 2025

Ja som mala takto syna v nosiči, dalo sa aj s infuziou a pomohlo mu to.

miskamisiq
21. jún 2025

Nie na chodbe, to sme ani my nemohli ísť von ale aspoň po izbe sme sa prechádzali a nemusel len ležať v postieľke alebo som ja nemusela stat s nim len pri postieľke ebo nás hadička nepustila ďalej.