Ako zvládnuť neutíchajúci nočný kašeľ u detí?
Ahojte, môžte mi prosím poradiť dcéra 7r. začala kašlať má suchý neutíchajúci kašeľ, dala som jej 10kv.zodacu , ale ako keby vôbec nezaučinkoval, nemožem jej na to dať dithiaden ? Ďakujem za rady.
No nemozes lebo ani jedno z toho nie je na kasel 🙄 ak nema alergiu, tak nema ako zaucinkovat. Podavaj antitusika nie antihistaminika.
@kristina651 no určite by som nedávala na toto dithiaden to sú dve antihistaminiká by som sa bala co to spraví dnes ešte noc nejak prežite a zajtra skús dať dithiaden, ten ma tak tlmiiace účinky až dieťa spí že ani nekasle. Inak tiež práve bojujeme s nočným dusivym kašľom, aj napriek sirupu proti kašľu sa mi budi 2 x v noci s takým záchvatom kašľu až ju napína, tiež už uvažujem nad dithiadenom. prajem skoré uzdravenie.
@kvietok1233 my užívame tussin ale akokeby ani vôbec nezaberal, najhoršie je to v noci 😕 my už sme v minulosti dithiaden na kašeľ užívali a pomohol samozrejme v kombinácii so sirupom na daný kašeľ, len teraz som jej dala zodac skrz toho že ju štekli v hrdle. Uvidíme zajtra, a nápodobne aj Vám skóre uzdravenie.
@kristina651 tak skúste ho užívať s tussirexom ale nočným. Zodac by som dnes už nedávala radsej
@kristina651 ako dlho jej ho uz davas? ja si kupujem na kasel stoptusin alebo pleumolysin, to zabera najlepsie. skus pozriet, ci to mozu aj deti. pripadne, daj na noc na radiator mokry uterak, poriadne vyvetraj pred spanim, nech nema suchy vzduch v izbe.
@kvietok1233 toto máme aj my ☹️
Studensi vzduch v izbe a zmena polohy. Pripadne naladovat dieta do auta a povozit 20-30min po meste - raz som to tak zo zufalstva urobila. sice cielom bola pohotovost, ale kym sme dosli ditko prestalo kaslat a ospaly mudr sa na mna len nechapavo pozeral preco som mu dovliekla mile a spokojne ditko na pohotovost o 3rano😅😅😅
Tiez sme davali rozpolenu cibulu ku posteli.
Na druhý deň sme išli k lekárke a tá nám predpísala erdomed pamycon do nosa + zenaro 1tbl.večer a musím povedať, že už konečne sa vyspíme 🙂

@kristina651 skúste tussin kvapky tie sú na taky suchý kasel