Ako zvládnuť opakujúci sa herpes u detí?
Zdravím, máte niekto s tým skúsenosť? Náš syn máva pravidelne herpesy, teraz ma štvrtý herpes za posledné 2 mesiace. Čakám aj na vyjadrenie lekárky či bude potrebné nejaké odbery… tak sa chcem opýtať tu, či má niekto skúsenosť a či vaše dieťa na to niečo užívalo. Momentálne berieme isoprinosine. Ďakujem
@anonym_autor lysin od kompavy super zabera proti virusim vratabe herpes.
@anonym_autor vyšetrenie na imunoalergológii, humorálna imunita. Užívať Lyzín , vitamín D pravidelne, B komplex
Moja dcera mava skoro v kuse herpes,ani dr jej neverila,ze ho v kuse moze mat,az ked sa sama presvedcila..uverila,porobila jej vsetky mozne vysetrenia a dala jej lieky ale nezabera to..dokonca aj pocas uzivania herpesinu sa jej vyhodi herpes na perach
U syna mojej znamej to sposobovali alergie, na psenicu a este nieco, viem, ze ma bezlepkovu dietu.
Ja som ako dieta tiez mala furt az na strednej sa to zlepsilo/nebola som na ziadnych vysetreniach/, ze asi len raz za rok a odvtedy nemam skoro vobec, len mozno raz za dva roky ak vobec, alebo ked citim, tak si preistotu natriem s hojivym zazrakom a nic. 🙂
Mne sa po nástupe do školy tak oslabila imunita, že som išla z jedného herpesu do druhého. Pomohol alergolog a ten Isoprinosine, tiež sa vtedy u mňa objavili aj alergie musel riešiť aj tie. Odvtedy som herpes nemala.
Smer imunoalergolog, ten to posudi ci treba liecbu. Ja som kvoli tomu brala v detstve isoprinosine, ale teda chodila som tam ako na klavir. Volnopredajne vitaminy, hlivy ustricove a ine veci mi nikdy nepomohli, vyhodene peniaze
Po isopronosine som mala dlhy cas pokoj aj od herpesu aj inych chorob. Teraz sa mi robi tak normalne ked som chora/slaba
Ja som mavala herpes po hojivom "zazraku" od Oriflame. Ako som si prestala mazat usta tym sajrajtom, tak uz skoro rok herpes nemam. Nedava si na usta nejaky balzam, co mu robi zle?
Ja som mavala herpes po hojivom "zazraku" od Oriflame. Ako som si prestala mazat usta tym sajrajtom, tak uz skoro rok herpes nemam. Nedava si na usta nejaky balzam, co mu robi zle?
@anonym_4d47fd nie balzamy vôbec nepoužívame
U syna mojej znamej to sposobovali alergie, na psenicu a este nieco, viem, ze ma bezlepkovu dietu.
@anjelok posledné týždne sa častejšie sťažuje na bolesť bruška, tak mi napadlo či to nemá spolu nejaký súvis s tými herpesmi

@anonym_autor mladšie sestry mali takto cca každý druhý týždeň, minimálne každé tri mesiace chodili po doktoroch, odbery... Aktuálne majú po tridsiatke a vyše 10 rokov ho nemali