icon

Ako zvládnuť zatekajúce hlieny u dieťaťa?

siskaa86
Dnes o 11:39

Ahojte..poradíte syn mal 2,5r a už cca 10 dní má zatekajuce hlieny do krku čo ho dráždi do kašľu..cez deň ako tak ale keď spí má záchvaty aj na obed aj v noci..a nevyspime sa,ja mam pár dní do pôrodu a tak sa bojím ako to zvládneme
U dr sme boli včera že iba dávať erdomed..
Čo na tie hlieny?

anexa
Dnes o 11:44

@siskaa86 daj podctivo ten erdomed a uvidíš, že za pár dní mu to prejde ale priprav sa, že keď mu ho nasadíš tak možno ti bude aj vracať tie hlieny

siskaa86
autor
Dnes o 12:06
@anexa

@siskaa86 daj podctivo ten erdomed a uvidíš, že za pár dní mu to prejde ale priprav sa, že keď mu ho nasadíš tak možno ti bude aj vracať tie hlieny

@anexa len neviem prečo tých hlienov toľko ma

anonym_009f52
Dnes o 12:51

@siskaa86 vzdy na noc som davala detom fenistil, alebo stoptussin

majlo1234
Dnes o 13:24
@anonym_009f52

@siskaa86 vzdy na noc som davala detom fenistil, alebo stoptussin

@anonym_009f52 u nas rovnako. Pripadne tussin a starsiemu predpisala doktorka aerius sirup. Tie kasle a sople su tento rok nekonecne

ninka99865
Dnes o 13:38

A v noci kašle vlhko ci sucho? Nám ten erdomed dala len na pár dni a aj to mu to spustilo také vykašliavanie že dovidenia.. ak sucho nám pomohol ventolin, 3 dni a bolo po kasli

siskaa86
autor
Dnes o 13:49
@ninka99865

A v noci kašle vlhko ci sucho? Nám ten erdomed dala len na pár dni a aj to mu to spustilo také vykašliavanie že dovidenia.. ak sucho nám pomohol ventolin, 3 dni a bolo po kasli

@ninka99865 vlhko,lebo ho napne na vracanie na konci

siskaa86
autor
Dnes o 13:50
@majlo1234

@anonym_009f52 u nas rovnako. Pripadne tussin a starsiemu predpisala doktorka aerius sirup. Tie kasle a sople su tento rok nekonecne

@majlo1234 aj mne to príde už od decembra