icon

Akú máte momentálne situáciu u pediatra?

13. jún 2022

Ahojte, zaujima ma, ci tak, ako sa dalo do poriadku vsetko okolo uvolnovania opatreni, su koncerty, podujatia, restiky, obchody otvorene... aku mate situaciu u pediatra? Funguje uz tak ako volakedy? Ci si nadalej drzi system, do ktoreho nabehli pocas korony? Cize kontaktovat iba telefonicky, takto posudia stav, a pripadne liecba na dialku a pod? A reakcie Vasich pediatrov? Su v pohode, alebo nevedia kde im hlava stoji? My zaciname mat situaciu, ze pokial dieta "neumiera" tak nam ani nevolajte... Prestava mi to byt vtipne.

Strana
z2
autor
14. jún 2022

@kris_tin257 Aj ja som mala podobne, dohodla som sa ze pridem v stredu, ale nie so zdravotnym problemom, takze prakticky nic nehrozilo. Lenze mi to nevyslo a dosla som vo stvrtok, no ohen na streche bol, ze ako ich ohrozujem, akokeby na tom zalezalo, ktory den. Ze co som nezavolala znova.

bubik6x
14. jún 2022

No nie je ale my ich systém nezmeníme, ja na výber nemám, tu to funguje všade rovnako, ale ty môžeš nájsť iného lekára určite sa nejaký, ktorý aj normálne ordinuje aj vysvetlí, vyšetrí, dám ti ešte jeden príklad z vlastnej skúsenosti - keď som bola tehotná, mala som asi mesiac pred pôrodom, mala som vrastený chlp pod kožou na krížoch, stále mi to viac a viac opuchalo, nemohla som sedieť, o oblečení a o neprespanych a preplakanych nociach nehovorím, lekár ma poslal na chrirurgiu lebo on nevie čo má s tým robiť, na chirurgii prišla jedna lekárka, vraj sa musí poradiť so svojím nadriadeným, po polhodine prišla aj s ním a jedným praktikantom, tak zavoláme anesteziologa, po polhodine prišiel a povedal, že on s tým robiť nebude nič lebo sa boji keďže som tehotná, po ďalšej polhodine prišli tí traja a začali to prepichovat ihlou a snažili sa to vytiahnuť ale nevideli to, tak ma nechali ísť domov s ATB a po týždni kontrola, kde som nemohla do 11 nič zjesť lebo to budú operovať, prišla som aj s priateľom keďže som už doma odpadávala od hladu, prišla nejaká doktorka, ktorú som v živote nevidela a povedala mi že tiež s tým nebude nič robiť lebo vraj to je takej istej veľkosti, neviem ako k tomu dospela keďže to nevidela predtým a bolo to 2x väčšie a zahnisane ako sviňa a povedala ešte že už nemám chodiť na kontroly, že o týždeň mi zavolajú ako sa mám 🤦🤦🤦🤦🤬🤬 nadavala som ako pohan, o týždeň neskôr mi to samo prasklo a ani nebudem hovoriť o tom čo z toho vyšlo pretože je to dosť nechutné, ale ver tomu že keby som bola v tom čase na Slovensku tak ma určite takto trpieť nenechajú, bolo to pred 6 rokmi, a počula si niekedy v tom čase aby bola kontrola vykonaná telefonicky? A k tomu ešte tehotná pred pôrodom? Ja teda nie, odvtedy sa lekárom vyhýbam ako sa dá lebo viem, že tu nič nevyriešia a ja ich blbý systém nezmením, ak máš napr nejaké bolesti povedzme chrbta, ruky, nohy tak len ti povie do tel chod do fyzioterapeuta ale oni ta nevysetria, ja som sa s tým už po tom dlhom čase čo som tu zmierila a inak to nebude, viem že je to frustrujúce vyčkávať na tel a ešte potom dostať zdrba že načo vlastne voláš ale na Slovensku máš ešte stále aj normálnych, kompetentných lekárov, vyhľadaj nejakého, poraď sa s ním

att123
Odpoveď bola odstránená
autor
14. jún 2022

@bubik6x no ty mas zazitky

bubik6x
14. jún 2022

No je ich viac ale nechce sa mi rozpisovať

jane1987
14. jún 2022

Okrem ruska je vsetko ako predtym a teda to uz je starsia pani doktorka ale vysetruje tak, ako sa patri

Strana
z2