Akú máte skúsenosť so sirupom Imunoglukan?

zara248
18. feb 2012

Mam malu dosť často chorľavu,tak som bola v lekarni a dali mi tento sirup,že je dobry.Aj moja znama mi ho odporučala a preto by som rada vedela či aj niekto z Vas ma s nim dobre skusenosti.A ako dlho ho mame uživať?Vďaka!

lucia375
18. feb 2012

Ja s ním mám dobré skúsenosti ale musí sa užívať dlhšie, aspon 3-4 mesiace v kuse. Minulý rok ked mi syn nastúpil do skôlky tak bol v kuse chorý, v podstate bol viac doma ako tam a tento rok mi lekárka poradila tento sirup. Začala som s ním ešte v auguste mesiac pred skôlkou a dávam mu ho doteraz. Chorý je akurát teraz prvý krát odkedy ho berie. Ja som spokojná. 🙂

erika2312
18. feb 2012

Ahoj,my máme dobrú skúsenosť,je to super sirupček,musíš užívať aspoň 3 mesiace v kuse,ak začína infekt treba
užívať dvojnásobnú dávku,ja som ho kupovala aj sebe,lebo kapsule sa mi zdali predražené.Môj syn nastupil do kolektívu a od septembra do konca januára,bral antibiotiká len 2 x,predpokladám že keby ho neužíval bol by chorý každý mesiac.

ivana11155
24. feb 2012

Ja mam takisto len tie najlepsie skusenosti. Treba zacat uzivat v august prip. v septembri a dlhodobo min. 4mesiace. Mam dve deticky, skolkarov, berieme sirupcek od septembra a boli chory zatial len raz a to je uz koniec februara. Vrelo odporucam. Podla mna je to najlepsi sirup na imunitu, u nas sa viac osvedcil ako predpisovany ribonumyl.