icon

Aký liek na horúčku?

aminaa1
16. nov 2013

ake mate skusenosti ktoru je vybornu?

Strana
z3
vierka_z
2. jún 2019

@eko22 tak som rada, ze ta to najhorsie teda obislo

tapala
9. jún 2019

mna napriklad horcky prenasleduju posledne obdobie casto a neviem ani preco. ani mojej doktorke to nejak zmysel nedava, lebo vysledky som mala vsetky dobre

filory
16. jún 2019

@tapala a teraz prosím ťa toto teplo ako zvládaš. ešte mávaš tie horúčky?

monismie
24. jún 2019

@eko22 fakt? tak aspon, ze ta to pustilo nakoniec. myslim si, ze ked si bola tak dlho chora tak sa ti aj trosku imunita vytvorila. mne je od nedele nejako zvlastne, som v sobotu zmokla strasne ked boli take burky a hned som zacala prskat, este sa dnes ako tak drzim ale bojim sa, ze ma to zlozi. a este ked zacina byt zase tak strasne teplo

flofli
24. jún 2019

halooooo 🙂

eko22
26. jún 2019

@flofli Ahoj 🙂 No čo? Tebe sa z toho tiež podarilo potom vyškriabať? Dala si si tie tabletky na horúčku čo som ti vtedy písala, že som si ja dávala? 🙂
@vierka_z Aj ja, už by som to druhý krát za také krátke obdobie asi fakt nedala. Hlavne keď už je vonku takto pekne
@tapala No ale bez dôvodu tie horúčky isto nemáš, možno by ťa mala aj na nejaké odborné vyšetrenie poslať, niekde musí byť chyba. Kedy ti to začalo? Až keď boli tieto teplá či skôr? Aj si dávaš niečo na tie horúčky?
@monismie Ja teda dúfam, že áno, že budem mať s takýmito chorobami pokoj tak aspoň na dva roky. A ako sa cítiš teraz?

bibiana177
1. júl 2019

Ono je to ale sranda, lebo ked sa to tak vezme, leto by moc o chorobach a horuckach byt nemalo. No ked je zas vonku par dni v kuse pomaly 37 stupnov, tak to tiez nie je bohvie co a je to dost velka zataz pre telo

monismie
16. júl 2019

@eko22 teraz uz je to v pohode ale bola som teda fest chora, riadne nachladnuta. preto som tu vlastne aj nebola, nic sa mi nechcelo, len som sa tak doma motala, v posteli som bola, furt som spala, hrozne horucky som mala takze som slaba ako taky prutik

wikisara
17. júl 2019

@monismie tak ale hlavné je teraz to, že si už ok

eko22
20. júl 2019

@monismie Fakt? V takomto teple si bola taká chorá?
@bibiana177 Veď to, že je tak teplo a potom sa na dva dni ochladi na nejakých 22 stupňov a človek si len nechá v noci otvorené okno a už je chorý lebo to ide zase z extrému do extrému. Neviem, tieto letá sú už fakt o ničom. Veď teraz sa už tretí týždeň nedá kúpať, buď je celkovot na to zima alebo je zamračené alebo fučí, furt niečo

monismie
19. aug 2019

@wikisara ved ano, teraz uz je to v pohode chvalabohu ale ked mam pravdu povedat tak som si chvilu myslela, ze nadisla moja posledna hodina, take vysoke horucky som mala, vsetko ma bolelo
@eko22 tiez som sa cudovala ako je to mozne ale asi som nachladla vonku ked prsalo

moncurienula
19. aug 2019

Tak clovek sa v prvom rade spolieha pri takychto priznakoch na nejake to nachladnutie, ale fakt ako moze to byt aj nieco horsie a to alergia

nasasa_1
26. aug 2019

@eko22 Toto leto je fakt tak zvlastne. Lebo chvilu je take teplo a strasne sucho, ze vsetko zelene zhori a potom su zase take burky, ze voda stoji na ceste. A to nie je dobre. A teraz uz sa nam asi aj leto skoncilo :( Zase ide jesen. Aby som si uz lieky na chripku domov nakupila

nasasa_1
26. aug 2019

@monismie Treba dat tabletku a aj obklad potom najlepsie nech to rychlejsie ustupi ked su take vysoke horucky

bibiana177
27. aug 2019

no vsak hej ale aku tabletku? ja si pamatam kolko krat som ich tolko pojedla a ucinok ziadny, z niektorych mi priam az zle od zaludka doslo

monismie
5. sep 2019

@nasasa_1 ano, ja viem. teraz mi uz vacsinou staci si dat aj tabletku lebo ved mam teraz dobre ale niekedy je dobre to doplnit aj tym obkladom. No ja sa fakt netesim teraz na toto uprsane jesenne pocasie. Paci sa mi ake je to vonku farebne ale ja vzdy proste zostanem chora
@bibiana177 niektore su take tazke to je pravda, mne to tiez nerobi dobre. teraz si na horucku a ked mam chripku vacisnou davam brufen 400, ten mam odskusany, ze zaberie rychlo a nebyva mi z neho vobec zle tak mozno skus ten ak na teba nieco take pride 🙂 je inak dobry aj na bolest 🙂

bogierka
9. sep 2019

@monismie mozem s tebou len suhlasit. tiez som mavala problemy s tym, ze mi tabletky lezali tak povediac v zaludku

monismie
13. sep 2019

@bogierka mne celkom dlho trvalo na to kym som prisla na to, ze ktore tabletky su pre mna najlepsie ale tak to si musi kazdy fakt sam asi odskusat a prist na to co mu pasuje. a teraz uz si si nejake nasla ci nie?

lutomm
23. sep 2019

@monismie to mama tak by som povedala, ze asi kazda. mne napsriklad panadol robil hrozne zle na zaludok. nemohla som ho uzivat

nasasa_1
30. sep 2019

@monismie Podobne, tiez ma to hned chyti ked sa trochu ochladi. Je to ale aj asi aj kvoli tomu, ze u nas zacnu kurit poriadne az ked mrzne a nie len v noci takze sa nestihnu tie byty tak vyhriat cez noc a potom je tam cez den taka zima. Neda sa ani vetrat poriadne lebo na chvilu otvorim okno a uz je tam - 300

Strana
z3