Aký máte názor na kvapky Biogaia?
malá mi má zase hnačky chitila ich od môjho muiža neviem či jej ich mám dávať a či zaberú
Ja som pouzivala Biogaiu od narodenia malej a keď sme mali hrozne koliky tak to bolo bez efektu.A raz mi lekarnička poradila ze či nechcem skúsiť Probiofix baby.lebo ze casto tam nechavam toľko peňazí za biogaju to sa rýchlo minie.je to len 5-6 ml.a probiofix je 8ml a o 1€ lacnejší.hoci som ho uz aj kúpila cez internet lacnejší o 2,50 cez pilulka24 tuším,vtedy som si obj.tri balenia.Probiofix odporucali 6 kvapiek ale ja dávam 5.a odvtedy mame probiofix.teraz má malá 16 mes.a dávam uz len 2-3x do tyzdna.do pol roka som dávala každý den.
nám nepomáhali.........skôr z nich v noci plakal........nechápem prečo......ked som vysadila dobre.....
su to probiotika, ktore sa maju davat na obnovu crevnej flory pri nejakom probleme s crievkami napr. tie hnacky, alebo pri atb ked tiez byvaju hnacky. davala som ich viacerym detom a su dobre. su aj ine probiotika pre deti ktore sa daju kupit. je len na tebe pre ktore sa rozhodnes a ci. ak je to akutne a dlhodobe treba navstivit lekara aby sa nedehydrovala. vtedy sa okrem probiotik pridava aj ryzovy odvar na upravu stravy + probiotika
my dávame od mesiaca, neviem, či je to nimi, alebo niečím iným, ale malý začal lepšie kakať a netrápia ho koliky

my sme davali ale neviem ci pomohli ci nie stale bola taka placliva 🙂