icon

Aký prípravok použiť u ročného dieťaťa proti všiam?

nikoaviki
17. máj 2015

Kúpila som Hedrin,sebe aj 5 ročnej som to naniesla,ale mám obavy ohladom malého ročného,dakujem.

sissy27
17. máj 2015

Ročné dieťa by som bez váhania vystrihala dohola - najjednoduchšia, najúčinnejšia a najšetrnejšia prevencia...

pribinak
17. máj 2015

Rocne dieta v som ostrihala úplne nakrátko, príde mi zbytočne mu dávať na hlavičku taku chémiu. Navyše niektore prípravky sa musia na systém opakovane, tsm v som nezaťažovala organizmus takého malého človiečika.

simsalabim
17. máj 2015

Hedrin je v pohode, nie je to chemicke svinstvo/jed, ucinkuje ako olej, ktory vsi zadusi. Ale rocne dieta by som aj ja ostrihala.

cerez
17. máj 2015

Ak má ročné vši, tak by som aj ja ostrihala. Ale ak to cheš ako prevenciu, tak nie. Hedrin je dobrý, s ním som spokojná aj ja. Ako prevenciu proti všiam dávam do bežného šampónu 10kv čajovníkového oleja.

hameeda
17. máj 2015

u nás moja 12 ročná doniesla minulého roku zo školy vši, použila som VŠIVEN na ňu aj na najmladšiu mala rok vtedy, dobre to zabralo, len treba vyčesať a kontrolovať, ale my sme sa našťastie zbavili rýchlo, len som musela robiť bordel v škole lebo to nechceli riešiť a dotyčný čo mal vši si normálne chodil do školy ďalej a so všami